Gott Nytt År

2015 är till ända, jobbmässigt inget bra år då jag hamnat på fel ställen, men inget ont som inte har fört något gott med sig…så 2016 kan bli ett riktigt spännande år med tanke på vad jag har bestämt mig för…att våga…

Resemässigt ett roligt år med massa nyupptäckta platser och det kan nog 2016 bjuda på också….har redan en del planer..

På hemmafronten-ups and downs, konstaterar att ha en tonåring i familjen stjäl energi, är ständigt orolig för alla faror som lurar därute…och snart har vi en till.

Träningsåret började bra, med daglig träning och viktminskning på 7 kg som jag har gått upp igen, annat stal min energi och ork andra halvan på året.

Så nu ser jag fram emot 2016 och hoppas att det ska bli ett spännande och bra år.

GOTT NYTT ÅR OCH VAR RÄDDA OM VARANDRA

stor kram DIANA

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

11 Comments

  1. Jag hoppas verkligen på ett fridefullt och lugnt 2016. Bröllopsdieten ska fortsätta och det går i alla fall neråt Men jag tar det i min egen takt för det är viktigt att må bra också.

    Trevlig nyårsafton!

    Kram <3

  2. Gott slut och Gott nytt år fina Diana!!
    Det där med tonåringar känner jag igen alltför väl…. längtar tills den tiden är förbi. Ett stort grattis till dig i alla fall som får hämta på nyårsafton, du kan vara hellugn! Jag får inte ens hämta, madam tänker inte komma hem…. Vet ej förrän när…. Kanske den 1 annars den 2 eller 3 januari…
    Stor kram J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *