Skäms Vi För Vad Vi Äter Sponsrad Video

När vi lägger upp våra varor i butikernas kassor blir dom ofta granskade av de andra i kön. Fyra av tio personer uppger att bildar sig en uppfattning om en människa utifrån vad de lägger upp på rullbandet.

Brukar ni titta vad andra människor lägger på rullbandet?

Var fjärde kvinna och var femte man skäms för vad de äter….. Det vi skäms allra mest för är dietmat, som bantnings- eller lightprodukter. På andra plats kommer snacks och chips följt av färdigmat.

Det ska alltså vara hemlagat från grunden, godis, chips och färdigmat är big no no…

Jag själv känner mig otroligt stolt när jag packar upp mina gröna, ekologiska och hälsosamma matvaror på kassabandet och hoppas att hela kön ser hur nyttig jag är – medan jag helst vill att både affären och kassakön är helt tom på folk om jag köper godis, glass eller andra saker som jag inte riktigt är stolt över att jag stoppar i mig…

Spana bara in den här videon i samarbete med Ikea.

 • Smyger ni också när ni handlar skräpmat?

  Kram Diana

  diana

  En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

  5 Comments

  1. Nej varför skall man skämmas? inget vet vem jag handlar till tex…men snask äter väl alla ibland haha 🙂 nej jag handlar o lägger upp oavsett vad o om andra tittar …kul inlägg å skön fredag kram

  2. Njae, jag smyger nog inte direkt, men jag minns när jag var ung och jobbade i kassan på ica. Det fanns några ”stammisar” som var inne dagligen och ENBART köpte färdigmat, godis och chips. Då vet jag att jag många gånger hade lust att lägga lite ”riktig” mat på bandet oxå… Men det var ju såklart inte min ensak att lägga mig i !

   Kram

  3. Jag lägger inte upp på band eftersom jag ”blippar” men när jag la upp maten (eller vid avstämning) så bryr jag mig inte. Tittar inte på andras mat heller.
   Kram J

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *