That´So Bästa Brun Utan Sol Produkterna

Efter att ha fått en hudförändring på näsan som måste opereras bort har jag blivit extra försiktig i solen, men jag gillar ju att vara brun, tycker att man ser så mycket piggare och fräschare ut.

Jag har inte varit så förtjust i brun utan sol produkter förrut mest på grund av lukten, men jag har läst mycket positivt om de italienska märket That´So

och bestämde mig för att ge det en chans och jag tokgillar dom.

that´sobrunutansol

 Produkterna är till stor del skapade av sockerrör och  även fria från parabener och erythroluse som i traditionella bus-produkter skapar de typiska nackdelarna med brun utan sol så som orange ton, tilltäppta porer, torra fläckar och en klassisk brun utan sol-doft. Med That’so slipper du det och kan njuta av ett naturligt resultat.

Produkterna doftar ljuvligt av mandel.

Har du panik och behöver färg snabbt då är det on-the-go dark som gäller eller glam body mousse,

jag föredrar sprayform.

Och vill du ha brun utan sol med anti age effekt då har du golden beauty anti age

Min absoluta favoritprodukt är all-in-one solskyddet

En produkt där där du kan vilka vilken solskyddsfaktor du vill ha, 20, 30 eller 50, en flaska tre solskydd, stort gilla på den, nu slipper jag ha med mig en massa olika flaskor.

That’so’s hudvårdsprodukter är prisbelönta och Pure Body Deep Kineticell har blivit utsedd till en av världens mest aktiva produkter för att motverka celluliter av New York Times. Våra produkter kan användas till alltifrån att bara få en mer tonad hy till att reducera celluliter och slappa hudområden.

Ha en härlig lördag i solen och glöm inte att skydda er.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

12 Comments

  1. Har aldrig provat liknande preparat sen jag var liten flicka och lånade min mors brun utan sol…och det resultatet skrämde mig för livet.Men dessa låter spännande 🙂

    Kram och ha en fin dag!

  2. Behöver på benen 🙂 var finns dessa? måste testa 🙂 tack för tips ha en fin dag kram

  3. Måste jag testa, det tar evigheter för mig att bli brun av att sola. Och så många BUS är s å dåliga

    Sv: de är perfekta att ha med sig i handväskan eller väntandes i kylskåpet när blodsockret störtdyker 🙂

  4. Jag tar det lugnt i solen nuförtiden. Behöver ju inte tokladda solljus eftersom den finns runt mig mest hela tiden nu 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *