Sommarläsning

Det bästa som finns är att ligga i en solstol och läsa böcker denna årstid.

Har läst 2 riktigt bra spännande böcker .

DET ANDRA ANSIKTET AV MARI JUNGSTEDT

Älskar Jungstedts böcker, svårt att lägga ifrån sig och håller en på halster hela boken igenom, denna var inget undantag.

Handling:

Formgivaren och fyrabarnspappan Henrik Dahlman hittas mördad, naken och fastbunden, i sommarhuset i Ljugarn. När ännu en familjefar faller offer för samma extrema våld tvingas Anders Knutas och Karin Jacobsson inse att de jagar en gärningsman som hela tiden byter skepnad – en mördare med två ansikten.

Du hittar den här

RÄDSLANS FÅNGAR AV ANNA JANSSON

Också en sidvändarbok som är svår att lägga ifrån sig.

Handling:

Det är juni i Visby. Maria Wern och hennes kollegor på länskrim förbereder sig inför sommarens invasion av festande turister. Då flödar narkotikan över ön. Ryktet talar om en stor inhemsk producent av cannabis. En ny odling, omöjlig att upptäcka.

Vädret är helt ur led. Stormarna når orkanstyrka och all båttrafik måste ställas in. Politikerveckan i Almedalen får en dramatisk start då ett brutalt mord sker – en 30-årig kvinna, gift med en ung politiker, hittas död i hemmet.

Du hittar den här

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

7 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *