Alice I Spegellandet

Igår hade jag en riktig myslördag med lilla O, egentid med middag, bio och shopping.

Instagram media by dianasdrommar - #bio #biosommar #sf #sfbio @sfbio #aliceochspegellandet #mys #biomys #fil #movie med den här #snyggingen

Det bästa som finns är att vara med killarna en och en, då blir det verkligen kvalitetstid.

Vi började med lite shopping, sen middag på Mc Donalds, jag hade lite andra förslag men se det gick inte så bara att göra som han sa.

Sen bunkrade vi upp med hot snacks, godis och cola.

Vi tittade på Alice i Spegellandet,

en spännande film som passar såväl liten som stor och 2 timmar gick alldeles för snabbt.

Handling:

När Alice återvänder från Underlandet tror alla att hon är galen och hon måste fly från  omvärlden genom en spegel.. Spegeln blir hennes dörr tillbaka till Underlandet, men när hon kommer dit har allt förändrats. Hattmakaren är i fara, Hjärter Dam hotar att återta tronen och Tiden vill frysa världen …. Alice enda chans är att finna det magiska föremål som kan stoppa Tiden från att stoppa tiden.

Lilla O och jag satt som på nålar hela familjen och han hängde med hela tiden, han är ju 9 och filmen är textad och har engelskt tal.

Extra plus för bra skådespelare som Johnny Deep mfl

ALICE THROUGH THE LOOKING GLASS

Jag älskar dom fina scenkläderna.

Se den säger vi(bilder lånade från google)

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

7 Comments

  1. Det är verkligen givande att hitta på något med bara ett av barnen. Man får liksom tid att umgås på ett helt annat sätt med varandra. Johnny Depp är bara så bra så denna film ska jag se!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *