Falkenberg Strandbad Spa The Retreat club

Det bästa av allt på Falkenberg Strandbad måste vara deras spa – The Retreat Club, finns inget bättre spa i hela Sverige, synd att det ska vara så långt dit annars skulle jag lätt åka dit ett par gånger i månaden när jag behöver vila upp mig…..

På rummet ligger fluffiga morgonrockar och tofflor och bara väntar på att du ska hoppa i dom och hasa dig ner till den underbara spa avdelningen.

IMG_7142

Vacker inredning, underbar personal och härliga upplevelser väntar när du kliver in här och en sak är säker du vill aldrig gå härifrån.

IMG_7144

Soliga dagar ligger man gärna ute på dom härliga solbäddarna och sippar på ett glas bubbel

IMG_7149

Är det inte lika soligt då ligger man gärna i den varma källan och blickar ut över havet.

Här kan man ligga hur länge som helst.

IMG_7191

IMG_7182

Missa inte deras upplevelsedel som maken och jag testade förra gången, här gör man behandlingar på varandra på olika stationer såsom fötter, ansiktsmask i varm bastu, hamam, romantiskt och mysigt, rekommenderas varmt.

IMG_7183

IMG_7187

Men denna gång vill jag testa The Retreat club´s signumbehandling och det visade sig vara ett utmärkt val.

Jag har aldrig i hela mitt liv varit mer avslappnad och fått en skönare behandling…jag somnade tom och det har aldrig hänt kan jag lova.

En riktig drömupplevelse,  scrub, massage, inpackning och en lätt ansiktskur ingick i denna behandling och jag valde enchance honey som är läkande och stärkande, precis vad jag behövde efter att ha varit mer eller mindre sjuk i flera månader.

Tänk dig att du ligger på den varma ökensanden som smeker och skrubbar dig len, massage som läker ömma kroppar och fjäderlätt massage i ansiktet , ljuvligt.

Här jobbar man med Kalahari´s produkter som jag gärna vill testa mera av,produkterna är  inspirerade av Kalahari-öknens hemligheter. Ingredienserna är baserade på växtsafter, växtoljor, röd sand, näringsrik lera och rika mineralsalter extra plus för att en del av försäljningen när du köper Kalaharis produkter går till Khoi San folket i Namibia, Botswana och Sydafrika.

Efter det la oss maken och jag i Eldrummet, där vi tog en powernap framför brasan.

IMG_7189

Lite yra i bollen tog vi oss upp till rummet för att byta om till middagen, för man blir hungrig av havsluft och att vara på spa.

En sak är säker jag längtar redan tillbaka , hit måste jag snart igen.

Mannen och jag lovade högtidligt varandra att det här gör vi till en tradition, minst ett besök här varje sommar….

Just nu har Falkenberg Strandbad riktigt fina sommarpriser från 995:-  per pers då ingår allt det här:  3-rätters middag,frukost,safirspa,standard dubbelrum, lekland för barn, entre till Klitterbadet
Det är det som är så fantastiskt med detta ställe, trots att det andas lyx så är det inte dyrt.

IMG_7136

Som att vara utomlands fast bättre.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

12 Comments

  1. Jag har bara varit hemma några dagar men längtar redan tillbaka. Vi ska försöka få till en övernattning och åka dit med tjejerna senare i sommar.
    Kram J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *