Tävling Vinn Ett Par Solglasögon Från Smart Buy Glasses

Dom härliga sommardagarna bara fortsätter, det tycker jag att vi firar med en lyxig tävling i samarbete med Smart Buy Glasses.

Jag älskar mina Jackie Onassis brillor från Ray Ban som jag har köpt där, dom används flitigt varje dag och passar till allt.

ray banray ban

Nu ska ni få chansen att vinna ett par solglasögon från Smart Buy Glasses.

solglasögon

För att ha chansen att vinna ska du:

1, Kika in här och välja vilka solglasögon du skulle vilja ha, länka till dom i kommentarsfältet, viktigt att du väljer ett par solglasögon som har snabb leverans, motivera varför du behöver ett par nya solglasögon.

2, Gillas DianasDrömmar på facebook och det gör du här och dela tävlingen synligt på facebook.

Tävlingen håller på tom den 5/8.

Lycka Till.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

37 Comments

 1. Har redan 3 par 🙂 ray ban, jimmy choo, burberry 🙂 så jag önskar andra lycka till 🙂 kram å fin dag

 2. Ojojoj !! 😉 vilken pangtävling, när mina Ray Ban solglajjor blev stulna på badhandduken nere i Spanien på senaste semestern så grät jag nästan blod för jag hade fått dem i present och hade verkligen inte plånboken full med pengar så jag köpte mig ett par på marknaden för 3 Euro, bara smäck alltså, men jag kommer aldrig att ha råda att köpa mig ett par nya, så nu tar jag chansen och hittade ett par superläckra från Gucci som ser både sofistikerade och eleganta ut dem skulle jag ha på mig även i vattnet på playan framöver så ingen snor dem för mig 🙂
  Jag har Gillat dig på fb sedan länge & delat tävlingen offentligt & hoppas till tusen på lite lyxig tur 🙂 <3
  http://www.smartbuyglasses.se/solglas%C3%B6gon/Gucci/Gucci-GG-3784/S-AN-DX-295732.html vilka godingar va??? 😉

 3. Jag är så trött på alla billiga varianter som snabbt går sönder. Jag behöver ett par av riktigt god kvalitet som dessutom är snygga. Hoppas på tur!

 4. Jag önskar att vinna Svarta RayBan original Wayfarer 🙂
  Gillar och delat! 🙂

 5. Solglajjor! Mitt livselixir! Jag bär solglajjor året runt och som den übersnälla mami jag är lånade jag ut mina älskade gamla (numera kanske benämnda retro) Ray-Ban Wayfarer till min älksade son på hans studentdag för drygt ett år sedan. Givetvis förmanade jag (läs var hönsig) om att hålla dem under uppsikt och vara försiktig eftersom de bär en viktig historia för mig. Och vad händer? Ja gissa….de där små älsklingarna försvann ur sikte och har icke setts sedan dess. Gissa om store sonen har ågren för detta. Jag har förbjudit honom att köpa ett par nya till mig, försöker låtsas att det inte spelar så stor roll – det är ju liksom bara materiellt. Men helt ärligt……I miss them! Så jag har gillat och delat förstås och jag önskar att vinna dessa: http://www.smartbuyglasses.se/solglas%C3%B6gon/Ray-Ban/
  åt min son så att han kan ge till sin ömma moder.
  Håller tummar och tår. Kram Mia

 6. http://www.smartbuyglasses.se/solglasögon/Ray%20Ban/Ray-Ban-RB4098-Jackie-Ohh-II-601/8G-23178.html För att dessa oumbärliga solglasögon utstrålar något som jag verkligen behöver mest just nu – lugn, harmoni, och glädje. Så då var ju valet självklart, de skulle bli mina. RayBan sitta-på-uteplats ”must have”-högsommar Nu håller jag tummarna hårt.

  Gillar Dianas Drömmar och delar
  tävlingen på FB
  https://www.facebook.com/JFredr

  Mvh Julianna Fredriksson
  julianna@bredband2.com

 7. Jag vill vinna dessa till min syster:
  http://m.smartbuyglasses.se/solglasögon/Dolce-&-Gabbana/Dolce-&-Gabbana-DG4240-Contemporary-501/8G-250633.html
  Min syster fyller år i augusti, det hade varit så kul att överraska henne med snygga solglasögon. För några år sedan förstörde jag hennes favorit solglasögon, och hon påminner mig så ofta hon kan om denna händelsen. Skulle hon få nya solglasögon så skulle hon glömma incidenten för några år sedan. Det skulle göra mig och min underbara syster lycklig. Hon skulle hoppa av lycka, jag vill se henne hoppa av lycka.

  Med vänlig hälsning,
  Marcus

 8. Hej! Är gärna med och tävlar 🙂 Har delat tävlingen på fb som Matilda Pettersson och önskar mig dessa klassiker: http://m.smartbuyglasses.se/solglas%C3%B6gon/Ray-Ban/Ray-Ban-RB3025-Aviator-L0205-19152.html

  Som ensam mamma kommer inköp till mig själv långt ner på prioriteringslistan så billiga solglasögon är vad som gäller här.. De blir ju dock repiga och skeva nästan direkt så drömmen är att få äga ett par riktigt snygga brillor som kan följa mig i flera år och som aldrig blir omoderna. Hoppas på tur att vinna, lagom till födelsedagen dessutom 🙂

  Kram Matilda

 9. RB3025-Aviator-Gradient-001/3E-4221.html
  Hade blivit väldigt glad för ett par solglasögon. Blivit av med mina och har inte riktigt känns att jag kunnat ta mig råd för ett par nya.

 10. Hej 🙂
  Jag är gärna med och tävlar 🙂
  Alla år av solglasögon som kastats av dålig kvalite är trist.
  Jag tar chansen här nu i hopp om att få uppleva mina favoriter jag hör många säga och mina ögon är känsliga som rinner tårar av solens strålar så behöver ett par bra för det är inte roligt när makeup förstörs.
  Det var sannerligen inte lätt att välja då det finns så många fina men jag passar inte i alla modeller heller så en kvinnlig pilot variant söker jag alltid.
  Stilrent enkelt elegant tidlöst och som passar till allt fann jag dessa fantastiskt fina http://www.smartbuyglasses.se/solglas%C3%B6gon/Linda-Farrow/Linda-Farrow-LFL375-C7-259616.html
  Det var även intressant läsning om själva kvinnan som designer för jag känner inte till märken och har alltid blandat ihop dom för jag tittar på själva varan.
  Hoppas innerligt på dessa solglasögon och så tacksam jag skulle bli , värna och vårda om dom heligt dyrt skulle jag för solglasögon är ingen slit och släng vara för mig med extremt känsliga ögon.
  Gillar din sida Dianas Drömmar och Delat tävlingen därifrån 🙂
  Andra gången jag tävlar på en blogg så Gillar även företagets sida för säkerhets skull så det blir rätt ifall det krävs 🙂
  Ha En Härlig Helg !
  Kram
  Eila

 11. Hej!
  Vilken härligt lyxig tävling!
  Jag har inga solglasögon alls längre,
  de flesta har ”gått ur tiden” så att säga och jag skulle därför gärna vilja vinna ett par nya fina. Jag har dessutom gått och blivit ljuskänslig, så behovet är verkligen av akut karaktär, så snabb leverans låter ju alldeles utmärkt det också.
  Jag hittade dessa fantastiskt underbart läckra….
  http://www.smartbuyglasses.se/solglas%C3%B6gon/Gucci/Gucci-GG-3836/F/S-Asian-Fit-RQG/K8-309933.html
  De skulle vara en dröm att få bära dem.
  Mvh
  Ann-Charlotte

 12. http://www.smartbuyglasses.se/solglasögon/Gucci/Gucci-GG-2252/S-R8X/T7-243878.html Du kan skydda dig mot solen på olika sätt,
  med ett par Gucci från SmartBuyGlasses Sverige kan de bara bli rätt.
  Brun utan sol kan vara bra att ha,
  men önskar hellre ett par snygga vita enkelt på ta.
  Har länge tänkt köpa ett eget par,
  den modell jag önskat mest var underbar.
  Men priset gjorde att jag tvekade,
  så jag gick till en marknad och rekade.
  Tyvärr kom jag hem mig någon billig kopia,
  som jag dessutom glömde på en lokal pizzeria.
  Nu är Dianas Drömmar mitt sista hopp,
  att mot farliga strålar mot iris få stopp.
  Att i sommar få glida fram i Gucci´s coola bågar,
  är något som jag både vill och vågar.

 13. Åh!
  http://www.smartbuyglasses.se/search?keywords=jackie+onassis&searchHashcode=14697254723600#q=jackie%20onassis&page=0&minReviewsCount=0&refinements=%5B{%22for_sale%22%3A%221%22}]
  Snabb leverans på dom!
  Gillat o delat tävlingen o sidan Dianas Drömmar på FB offentligt (Elisabet Andersson). Se gärna länk dit under ”Webbplats”.
  Gillar även SmartBuyGlasses där sen dag ett.

  Av alla VIP-kändisar är Diana vår största bloggstjärna
  vinna lyxiga Ray Ban vill jag såklart rackarns gärna!
  Aldrig förr sett så fantastiskt snygga brillor
  om inte en av glasögonormens synvillor!

  Vill känna att jag är värd det bästa & bli glamorös
  vara utvald & stylish med vinnande klös.
  Favorit hos #SmartBuyGlasses = UV-skydd flera hundra
  med dom så slipper man verkligen gå och undra
  ”Är jag snygg i dessa glajjor & slipper jag bli bländad av solen?”
  Svaret är ja – oavsett om du sitter i bilen eller ligger i poolen 🙂

  Ögon ljuskänsliga för sol
  Jackie O skyddar i min vilstol.
  Dessutom blir jag helcool
  vilken skillnad mot ifjol!

  När solen riktigt börjar gassa
  ska jag runt i mina brillor glassa.
  De kommer också perfekt mig passa
  när jag vill svassa på en italiensk piazza!

 14. Solbrillor har jag inga nu
  De sprack och gick mitt itu
  Skulle köpa nya men…
  …Då kom tandläkarräkningen!
  Nu sitter jag och kisar i allt det ljusa
  Och kan knappt se ungarna busa
  Stryker Fru Fortuna medhårs
  Och hoppas få bära ett par Michael Kors

  http://m.smartbuyglasses.se/solglasögon/Michael-Kors/Michael-Kors-MK6027-TABITHA-III-Polarized-3006T5-293103.html

  Gillar sen förut på Facebook och delar tävlingen vidare.
  https://m.facebook.com/camilla.wihlborg.3

 15. Gud vilken härlig tävling du har. 🙂
  Drömmen för mig är ett Par fina Gucci solglasögon då jag äger inga fina solglasögon än mindre designer solglasögon.
  Jag unnar mig inte dyrgripar och drömmen vore att äga ett par Gucci solisar för att det jag har brukar jag oftast unna mina barn. Jag skulle vara oerhört glad om jag detta vann fyller även snart år om någon månad. Skulle verkligen vara rädd om dessa fina glasögon i modellen Gucci GG 3500/S i färgen svart. Alternativt dessa Gucci 3637/S också i svart. Alltså det finns verkligen en hel del fina solglasögon 🙂
  kram

 16. Hej hej
  Ja nu har sommaren kommit tillbaka och solglasögon behov är stort av många 😀 Jag tävlar gärna nu när jag hittat en bra generös utlottning och något som jag verkligen behöver så innan kikade jag in om där fanns något som passar min stil Och det gjorde det minsann !! Har en förkärlek till bling bling men även nitar men nitar på solglasögon har jag aldrig sett Så nu blev jag Kär 😀 WOW säger jag !! http://www.smartbuyglasses.se/solglas%C3%B6gon/Italia%20Independent/Italia-Independent-II-0090RD-I-LUX-028/009-303038.html
  Så galet snygga !! Åh vill , ber , önskar mej dom för det är så jag !! Just Löve Them !! 😀 Som du skrivit om dina Hihi 😀
  Att hitta en tävling där man fritt får välja solglasögon händer nog inte ofta och säkert lika sällan som jag åker utomlands. Men sparat ett par år av det lilla jag har då skuldsanering sätter stopp men 20 april bär det iväg till Elina Apartments, Hersonissos i Grekland jag fick billigt med Ica rabatt via Ving för ynka 7000 kr för mig och min son och hoppas få stoltsera med dessa solbrillor 😀 Delat tävlingen från din sida Dianas Drömmar som jag Gillar såklart och Hoppas lika mycket som alla 🙂
  KrameLikram från mig
  Katja

 17. Jag skrattar med min make. Han har sparat och gnetat för att köpa sig sin drömmars fiskebåt. Nu är den ”i hamn” (fast mest ute i älven, faktiskt). Det ser dock lite lustigt ut när han åker runt med sin häftiga Buster i ett par budgetbrillor som andas plast ala’ 70:- på en marknad i Byske. Han fyller år snart och jag och barnen skulle verkligen vilja glädja honom med ett par solglasögon som matchar hans livsstil. Han är en aktiv sport,- och naturkille och dessa skulle sitta som en smäck:
  http://www.smartbuyglasses.se/solglas%C3%B6gon/Ray-Ban/Ray-Ban-RB3498-Active-Lifestyle-polariserade-006/81-245942.html

  Delat på Facebook:
  https://www.facebook.com/kristina.karlssonfdmagnusson/posts/1236920033007507

 18. Gillat och delat på Facebook!
  Hoppas massor på http://www.smartbuyglasses.se/solglas%C3%B6gon/Ray-Ban/Ray-Ban-RB4098-Jackie-Ohh-II-601/8G-23178.html
  Jag dejtar en helt underbar man som jag gärna vill impa lite på i dessa snyggingar! 😉 Vi åker snart iväg på en långweekend och då vill jag vara snygg som Jackie Onassis! Har hört att Han med stor H är lite svag för Ray-Ban (och det är jag med!), så varför då inte glida iväg på minisemester i dessa godingar! Jag menar, vad kan gå fel!?

 19. Å dom här http://www.smartbuyglasses.se/solglas%C3%B6gon/Ray-Ban/Ray-Ban-RB4165-Justin-601/71-273489.html skulle jag vilja vinna till mig själv för jag har tappat bort mina ray-ban solglasögon och jag letar hela tiden men jag förstår inte vart jag har tappat bort dom 🙁 . Så ett par nya skulle sitta bra till mig för i mitt jobb behöver man ett par bra solglasögon när man är ute i trafiken och det är lastbil jag kör. Gillar och delar på facebook. https://www.facebook.com/sara.holmberg.71?fref=nf

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *