Presenttips Och Härliga Upplevelser Hos Greatdays

När jag fyllde år önskade jag mig presentkort på upplevelser, det är det bästa som finns och perfekt att ta fram när man behöver lite extra guldkant på tillvaron, förra veckan var det dags att ta fram ett av presentkorten från Greatdays – Hawaiian Lomi Lomi för två, hur härligt låter inte det ….när det har hällregnat i en en vecka och massa jobb. då behövdes lite vardagslyx.

Jag tog med mig fina vän Linda för en mysig tjejkväll på Sparadiset.

30 minuters underbar Lomi Lomi massage väntade.

Lomi Lomi är en massage där både kropp och själ får energi genom en tusenårig massageteknik där rörelsemönstret påminner om havets vågor. Terapeuten använder underarmar och armbågar för att tränga djupt ned i muskulaturen genom långa, gungande och rytmiska rörelser.

Helt underbart och vi var alldeles vimmelkantiga och avslappnade efteråt.

Sen var det dags för bubbel i dubbel bemärkelse, bubbelbad och bubbel i glaset, så himla mysigt.

Som att vara på Hawaii, älskar miljön på Sparadiset.

Vi hade en riktigt mysig kväll, detta är definitivt något jag kommer att önska mig igen eller nån annan härlig upplevelse….

Gillar ni också att få upplevelser i present?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

9 Comments

  1. Underbart !! BÄSTA presenten !!
    Jag slipar på en riktigt rejäl upplevelse i present till C när han fyller 35 nästa sommar 🙂
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *