Hemköp lanserar matkassar

Jag älskar matkassar det är så otroligt smidigt och perfekt när fantasin tryter.

Vi har haft lite lika matkassar men nu när jag såg att Hemköp har börjat med det blev jag sugen på att testa deras Barnkasse.

Det finns  olika matkassar att välja på Barnkasse, Vardagskassen och Vegetariska kassen och man kan välja barnkassen och vardagskassen som laktosfri.

Kassarna innehåller 4 middagar för 495:- och vi är 5 men det räckte till alla.

Goda rätter tyckte alla denna vecka var det : Räkpasta, Fläskfile med klyftpotatis , Vegetarisk Lasagne och Kycklingwok, en fräsch matkasse som jag kan tänka mig, just nu kan man prova första kassen för 495:- ord pris 695:-.

Brukar ni ha matkassar?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

11 Comments

  1. Matkassar är toppen, kul att Hemköp har börjat med en låter fräscha rätter kram

  2. Vi har testat matkasse från t ex MatHem några veckor. Nu har vi nyss lagt in beställning på ICA:s familjekasse med Lollo och Bernie. Spännande och inte minst barnen är taggade!

  3. Vi har testat lite olika matkassar (Linas, Coop och Ica) men det passar inte oss riktigt. Jag blir uttråkad på den maten och är inte riktigtbekväm med att nån annan bestämmer min mat. Jag vet ju bättre själv vad jag är sugen på…
    Kram J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *