Palma Sport & Tennis Club

Sista dagen på vår Mallorca resa begav vi oss till Palma Sport och Tennis Club för lite aktiviteter och relax.

Samma ägare som till de helt underbara hotellet Esplendido som vi bodde på så förväntningarna var höga…

palma-sport-tennisclub

Familjen Landström som driver driver hotellen Portixol och Espléndido på Mallorca är även ägare till detta härliga ställe.

Träning, relax, tennis och fantastisk mat i focus.

Klubben öppnade 1964 men har varit stängd i många år, men öppnade åter upp efter en varsam renovering, där man har  bevarat  60-tals detaljerna. En modern anläggning öppnar med fem tennisbanor, modernt gym, samt plats för yoga och pilates. En spa-del ingår liksom bastu. När du är färdig kopplar man av med en  hälsosam frukost, lunch eller middag.

Varje år spelar  tennisstjärnor  Legends Cup. Bli inte förvånad om du då stöter på samt  Mikael Pernfors ,Thomas Enqvist eller Mats Wilander…

Lina och jag började med lunch, jag åt en sashimi to die for.

Och dessert förstås, kunde inte låta bli….

Därefter väntade en helt fantastisk behandling . vi hade bokat in oss på månadens erbjudande, 75 min av lyx -Mod Mud Wrap.

en riktig helkroppsbehandling, medan jag låg inpackad i värme och lera fick ansiktet en härlig behandling, därefter dusch och scrub som avslutades med en helkroppsbehandling.

Tennis är en kul sport, faktiskt något jag skulle kunna tänka mig att börja med.

Hit vill jag igen med ett gäng tjejer på en spa och träningsresa, det finns 2 lägenheter man kan hyra som hör till anläggningen med plats för upptill 5 personer för ca 190 E, ett prisvärt alternativ om man är 5 stycken och lägenheterna var mycket fräscha och ligger i direkt anslutning till anläggningen och på promenadavstånd till hamnen.

Missa inte detta härliga ställe om ni är i Palma.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

8 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *