Boktips

Jag älskar böcker, romaner, kokböcker, inredningsböcker ja alla böcker.

Min man blir mer eller mindre tokig på mig då det ligger böcker mer eller mindre överallt så att ha böcker i min webshop  PinkBoulevard.se var självklart, jag har handplockat några favoriter som jag har just nu.

leila-lindholm-sweeet-christmas

Leila Lindholms nya bok med underbara bilder, klassiska bakverk och godis, älskar den och ser fram emot att sitta och inspireras och bläddra i den ikväll.

Och inte mindre än över 100 recept på bakverk och godis, ett måste inför julen tycker jag och alldeles nyutkommen, just nu till kampanjpris hos mig för 239:- du hittar den här

Bildresultat för afternoon tea anette rosvall

En annan favoritbok är Afternoon Tea av Anette Rosvall.

. Scones, clotted cream, marmelader, mjuka kakor i en salig blandning, jag älskar afternoon tea.

Just nu till kampanjpris för 199:- här

bakamedgodis

Och så den helt underbara boken : Baka Med Godis av bloggerskan Jenny Warsen, jag menar kan ni tänka er något bättre än att baka med godis?

Här hittar du kladdkakecookies med nutella och godis, brownies med kolasås och karamelliserade popcorn, chokladbollar med nutella, snickersbitar, kladdkaka med center, moussecheesecake med mjölkchoklad, daimpaj med citrongrädde och mycket mer.

Just nu till kampanjpris för bara 127:- du hittar den här

Gillar ni att baka?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

8 Comments

  1. Bläddra i baka med godis hemma hos dig men tyckte det var väldigt mycket socker för en som nästan inte äter socker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *