Balneario De Archena Thermal Och Wellnesscenter

Ett på besök på ett spa är ju ett måste när man är ute och reser och när vi var I Murcia bodde vi över på Balneario De Archena.

Ligger magiskt vackert med bergen som närmsta granne och har en spännande historia.

Här finns massor att välja på såsom  saltpooler, massagepooler, uppvärmda utomhuspooler och möjligheter till behandlingar.

Jag tog en massage som var en upplevelse i sig, en stark spanjorska masserade mig för kung och fosterland, hon var jätteduktig men här är massagen inte alls som hemma och det är väl det som är lite charmen när man reser.

När de var färdigt klatschade hon till mig på baken och sa Finito, då var det bara att resa sig upp och gå därifrån även om jag gärna hade legat kvar en stund till…..

Vacker grönskande trädgård att strosa runt i och njuta av lugnet.

Här kan man även bada med citroner.

Rummen är helt ok, men jag hade velat ha mera lyx när man är på ett spa, fördelen är att priserna är mycket bra, från ca 600-700.- för en natt.

Här får du ta med dig barn då det finns äventyrspooler och annat för barn men dom har inte tillträde till dom lugnare delarna på Thermalbadet.

Att äta här rekommenderar jag inte, ta dig hellre till byn Ricote och njut av maten på El Sordo som finns omnämd i michelin guiden.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

8 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *