Julklappstips Underbara Parfymer

Jag älskar dofter, doftljus, doftpinnar, städprodukter med väldoft men framför allt älskar jag parfymer, har hela badrumsskåpet full och brukar välja doft efter humör och vad jag ska göra.

Jag brukar köpa parfym hos Nordic Feel som har ett enormt utbud.

Flowerbomb EdT

Just nu är favoriten Flowerbomb på kvällstid, denna har jag haft i säkert 10 år från och till och älskar den.

Vanilla EdT

Och den här på dagtid, jag älskar kombon vanilj och musk, en mycket prisvärd eau de toilette som har hängt med sen gymnasiet fast då utan vaniljdoft.

Le Parfum EdP

Men nu är jag sugen på att testa en ny parfym, älskar denna flaska av Elie Saab och

 med noter av apelsinblomma. Jasmine är i hjärtat, likaså grandiflorum och sambac, medan basen består av sandelträ, patchouli och honungs noter låter den väldigt spännande.

Black XS Potion For Her EdT

Den här lät också vansinnigt spännande –  Paco Rabanne Black XS inleder med toppnoter av tranbär och chili för att sedan övergå i hjärtnoter av kakao, ros och viol. Avslutningsvis avrundas Paco Rabanne Black XS i basnoter av vanilj, patchouli och tränoter. Denna hamnar på min önskelista, jag älskar kryddiga dofter som sticker ut.

Vad har ni för favoritdofter?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

6 Comments

  1. Å nu fick jag doftminnen! Den där med musk hade jag med i som ung – kanske ska testa igen. Jag har inte så många dofter, har en Michael Kors till lite fint o till vardags en ”english rose” från Body Shop, älskar rosdoft! Tack för tipsen. kram Milla – som har en fin duk på bordet hemma 😉

  2. Elie Saab den har jag haft och tyckte mycket om den. Men någon som jag gillar skarpt nu är Narciso Rodriguez
    Kram Mamma C

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *