Citroen Grand C4 Picasso

När det kommer till bilar här hemma är det oftast killarna i familjen som har passionen och intresset, själv är jag oftast nöjd om bilen går dit den ska, enkel teknik…alltså inte för avancerat och lite extra lyx och komfort, såklart ska den vara snygg att se på.

Igår var Lina och jag på ett  makeup event på Cafe Opera och lyxade till det lite extra när vi skulle hem med att bli upphämtade av Citroen´s nya bil :Citroen Grand C4 Picasso.

citroen-c4

7 sitsig modern kombo med plats för hela familjen och några till, 7 tums pekskärm perfekt för mig som ser dåligt…plats för 3 bilbarnstolar för den stora barnfamiljen, extra plus för att den finns som miljöbil, Förra året korade tidningen Motor Citroën Grand C4 Picasso till Årets Smartaste Bil.

Det jag gillade bäst med den var att trots att den har så mycket plats invändigt så upplever jag den inte som stor utvändigt, bekväma säten med massage på båda framsätena…jag skulle somnat om inte vår chaufför hade varit så trevlig och rolig, enkel teknik och tydlig instrumentpanel.

Hade jag haft småbarn skulle detta definitivt varit en bil för oss, men nu har vi ju 2 tonåringar som vill ha snabba bilar…

Är ni sugna på att provåka den så kör den linjetrafik denna veckan på linje 73 mellan Karolinska och Ropsten, betydligt trevligare än att åka kommunalt:)

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

4 Comments

  1. Lyxigt att åka från dörr till dörr! Dock har vi haft en Citroen så på förekommen anledning blir det inte fler…

    Kram och ha en bra dag!

  2. Haha, det där med bilar tillhör inte mitt intresse ? Vi har en som startar, rullar på bra och så är det snygg färg…det räcker gott för mig! Just nu har jag knappt nån bil alls efter att lillA fick sitt körkort alldeles nyligen, så med två tonåringar med körkort och endast en bil i familjen är det tufft. Men varken jag eller mannen använder bilen till jobbet så det funkar helt ok med lite pusslande på kvällarna!

    Å du, jag har precis skrivit ett litet inlägg till dig ?
    Kram J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *