Skönhetskväll Med Real Techniques Och Idun Minerals

Häromkvällen  bjöd Real Techniqes in till ett härligt skönhetsevent på Cafe Opera. Lina och jag var förstås på plats för lite glamour och lyx och för att testa och kika på nyheterna.

Real Techniqes är ett brittiskt märke som drivs av ett syskonpar sedan 2011. De skapar professionella och prisvärda makeupborstar och makeupsvampar.

När vi kom in på Café Opera möttes vi av tre långa bord med sminkspeglar på rad, och massor av sminkprodukter och penslar från Real Techniques i mitten. Varje bord innehöll allt som behövdes för att skapa en av tre looks som  tagits fram för den här kvällen. Min favorit var  Bollywood-looken med intensiva ögon och starka läppfärger, på  det andra bordet fanns en sjuttiotals-look med naturnära färger och ljusa läppar, och på tredje bordet fanns en Kim Kardashian inspirerad look med den klassiska sotade ögonsminkningen. I slutet av varje bord fanns en makeupartist som återskapade looken för den som ville, men det var alldeles för lång kö så vi hann inte det.

 Bold Metals Miracle Diamond Sponge är en nyhet som jag ser fram emot att testa.

På plats fanns också sminkmärket IDUN Minerals och vi fick prova ut en foundation i rätt färg vilket kan vara en konst.

En mycket trevlig kväll med härlig inspiration och lusten att testa nya färger på makeup infann sig.

Kör ni på samma make up varje dag eller testar ni nya färger efter årstiderna?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

8 Comments

  1. Jag kör olika beroende på årstiderna 🙂 va roligt att vara iväg så önskar dig en fin måndag kram

  2. Jag kör nog ofta samma. Jag vet att man borde variera sig men på sommaren så har jag nästan ingen makeup så jag får väl ursäkta mig med det. Ha en fin dag snygging. Kram Annika

  3. Använder inte ens foundation på sommaren, är aningens för lat då…. men om jag hade gjort det så hade jag fått ha en annan färg. Nåt år har jag velat ha och då har jag köpt till en mörkare och blandat. Min ton är ju ändå samma även om om jag blir solbränd.
    Gillar real technique, har makeupsvamp och en borste.
    Kram J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *