Nordic Travel Blogevent På Sheraton

I fredags var det dags för Nordic Travel Blogevent att gå av stapeln på Sheraton.

Röda mattan var utrullad och jag var förstås på plats och hade sällskap av Lina Och Ida-Maria.

Cecilia och Anna är 2 fantastiska tjejer som står bakom Travel & Lifestyle Nordic och hade anordnat detta event där vi skulle få lära oss mer om foto och få härlig inspiration till nya resmål.

 Getty Images gav oss massa fina tips om foto och så fick vi tips på hur man kan tjäna pengar som bloggare av Trade Tracker. Sedan bjöds vi på goda viner från Spanien och Israel , en underbar buffe och bäst av allt Key Lime pie.

Kvällens resmål som stod i fokus och var på plats var  Spanien (Murcia), Belgien (Flandern), Israel (Tel Aviv) och Florida Keys och Key West.

Vill ni läsa mer om Murcia var jag ju nyligen där och har massa tips, sök på Spanien så kommer inläggen upp.

Florida och Key West har jag ju varit i flera ggr men vill absolut tillbaka, även Israel men dock inte Tel Aviv som jag blev väldigt sugen på att åka till efter Israels presentation, ville helst sätta mig på flyget direkt och utforska staden…, Belgien vill jag också till och njuta av all god mat och choklad, kanske blir en weekend med mannen som också älskar god mat…

Världens största Key Lime Pie, där skulle jag kunna sitta i evigheter och aldrig bli klar..mums!

Har ni varit i några av dessa länder?

kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

14 Comments

 1. Finisar !!

  Jag är sjukt sugen på att ge mig ut och resa nu – och allra helst till solen !
  Dessvärre har vi några andra projekt av den ”större sorten” som slukar pengar så en spontantripp är tyvärr inte möjlig.
  Men i vår bär det i alla fall av till thailand i 2 v. Gissa om jag längtar ? 🙂
  Kram

 2. Vad kul! Vi hoppas att vi kan vara med nästa gång! Men vi fick ju iaf vara med liiite 😉 (Spanien och Belgien har vi varit i. Israel låter intressant!)

 3. Jag har bara varit i Spanien av de fyra länderna. Belgien och USA står högt på min wishlist. Ha en fin dag. Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *