Hudföryngring Och Permanent Hårborttagning Med Cellox 20

Jag har gjort en av dom bästa skönhetsbehandlingarna någonsin, jag är helt såld på denna maskin –Cellox 20.

Jag var hos Maria på Total Hälsa på en gratis húdkonsultation för att se vad vi kunde göra åt alla solfläckar och porer jag hade i ansiktet och bestämde mig för att testa en behandling med Cellox 20 som enligt Maria skulle göra underverk.

Jag var lite skeptisk men tänkte att det var väl värt att testa då det  är 50% rabatt på första behandlingen  och kostade 900:-.

Den här maskinen jobbar inte bara på hudföryngring utan även  med permanent hårreducering, reducering av röda kärl i ansiktet, rosacea och  pigmentfläckar.

Både Maria och jag får ta på oss solglasögon innan hon kör  igång maskinen.

Sen börjar ljusbehandlingen. Maskinen börjar låta och Maria sveper en prisma snabbt över huden Det bränner till lite grann och blir varmt men det gör inte ont.

Det som händer är  att ljuset förvandlas till en värmeenergi, värmen triggar igång kollagen- och elastinproduktionen och av värmen så stramas kollagenfibrerna upp igen.

cellox-20

Efteråt är jag varm och rosig, några dagar senare är jag extremt torr och bruna fläckar dyker upp lite här och var där huden är solskadad.

En vecka senare tittar jag mig i spegeln och undrar vad som hände …känner mig 10 år yngre, huden har fått mer lyster, mindre synligare porer och har stramats upp, jag tror nästan att det är för bra för att vara sant.

Man kan göra en kur om det behövs men Maria sa att det räckte med en behandling och sen kan man göra en ny efter ca 3-6 månader.

hudforyngring

Jag har aldrig varit så nöjd med en behandling, Cellox 20 måste vara maskinernas rolls royce, nu är jag sugen på att testa hårborttagning för att se om den är lika effektiv där.

ipl-cellox

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

6 Comments

  1. Jag är även nyfiken på om det är lika effektivt att ta bort hår. Du får informera mig när du vet. Jag skulle vilja prova på att ta bort pigmentfläckar. Tänk att denna apparat fixar det mesta om man vill bli fin?Kram

  2. Vilken fin hårfärg du har. Den känns lite silvrig i det blonda. Får man fråga om du har någon bra blå schampo? Mina stora dotter har just blekt håret och det är lite gult och hon vill ha lite mer som du i färgnyansen. Lite konstig fråga kanske? Men jag föll så för din hårfärg.

    Stor kram Carola

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *