Julklappstips Hos Campadre

Nu börjar jag bli färdig med julklapparna, hade några saker kvar som jag fyndade hos Campadre

Fortfarande kan man få leverans innan jul,.

Gillar du märkeskläder, upplevelser och fina saker till hemmet, ja då kan du fynda ordentligt här.

Jag passade på att shoppa till mig själv också.

Dentelle 06 Dress Black - Ilse Jacobsen

Fyndade denna fina klänning från Ilse Jacobsen som är på kampanj just nu.

2-Pack NOOS Solids - Short Shorts - Skydiver - Björn Borg

Kalsonger från Björn Borg är alltid populärt så ett mjukt paket under granen fick det bli.

Drömde mig samtidigt bort bland alla lyxiga reseerbjudanden och fastnade för det här lyxiga hotellet i Miami till rena fyndpriset, vi har pratat om att åka till Miami eller Kalifornien i sommar så det här blev jag sugen på.

You Rock Hammock - Blush - Odd Molly

Sen satte jag upp den här på min egen önskelista, ljuvligaste hängmattan från odd molly, hallå maken du inser väl att denna borde ligga under granen….och med nästan 50% rabatt är det ju ett riktigt fynd och fynda är något jag gillar.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

5 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *