Fillers Och Botox Hos Skin De Light Clinic

När botoxen börjar släppa kommer migränen som ett brev på posten så innan jul var det dags att bege sig till fina Marie på Skin De Light Clinic innan jul och åtgärda problemet.

Diana Flobeckers foto.

Huvudvärken är borta och jag är slät och fin igen, en extra bonus förstås.

Jag gjorde botox för första gången för ca 2 år , framför allt mot migrän och argrynkan i pannan.

Vem vill gå och se arg ut hela tiden liksom när man i själva verket är glad…?

Inte jag ivarje fall.

Första gången var lite läskigt, jag visste ju inte vad som väntade, men det var inte alls farligt kändes mer som små myggbett i pannan och sen var det klart.

Diana Flobeckers foto.

Före och Efter och jag är så nöjd.

Det jag varit extremt noga med är VEM som utför behandlingen (aldrig på en dammig hårsalong tex där dom inte har en aning om vad dom pysslar med), viktigt att gå till en certificerad salong. För idag kan stort sett vem som helst ta en kurs & starta upp en salong, det säger sig själv att det medför risker om hygien & kunskap inte är väl dokumenterad.

Marie är certificerad och vet precis vad hon håller på med och jag känner mig trygg när jag går till henne.

Hon är legitimerad sjuksköterska med mångårig och dokumenterad erfarenhet att utföra dessa behandlingar.  och har  25 års yrkeserfarenhet från svensk akutsjukvård

 Kliniken certifierad och har patientförsäkring, det är viktigt ett extra plus för bra priser också och just nu har hon 10% på alla behandlingar under ombyggnadtionen av nya lokalen gäller tom 20/1-17

Skin Delight Clinics foto.

Jag passade även på att fylla på läpparna lite med Juvederm Volift, som ger naturligt mjuka fina läppar och känns precis som vanligt.

Diana Flobeckers foto.

Den här behandlingen gör lite ont, men tack och lov så går det snabbt och jag älskar resultatet.

Fillers används för att fylla veck, fördjupningar och fåror som inte beror på muskelaktivitet, det vill säga inte kan korrigeras alls eller tillräckligt effektivt med Botox. Moderna fillers av hög kvalité består av hyaluronsyra, en i kroppen naturligt förekommande sockerart som binder ca 6000 gånger sin vikt i vatten. Som en ”bieffekt” blir därför huden kring injektionen mjukare och fylligare på grund av att den kraftfulla återfuktningen stimulerar produktionen av kollagen i huden. Denna bieffekt utnyttjas också på olika sätt. En god egenskap hos hyaluronsyra är att det allt eftersom det bryts ner i huden i stort sätt behåller sin volym ända tills mycket små mängder återstår. Hyaluronsyra är en icke-permanent filler, det vill säga den bryts ner och försvinner ur kroppen precis som kroppens egen hyaluronsyra omsätts.

Maila mig gärna om ni är nyfikna eller har några frågor.

kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

5 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *