Goda Nyheter Från Estrella

Jag älskar chips och snacks och när jag såg att Estrella kom med massa spännande nyheter var jag tvungen att smaka mig igenom sortimentet….förstås!

Diana Flobeckers foto.

4 goda nyheter: Nötmix med smak av Honung och salt säger bara omg den perfekta kombon av sött och salt, mums ett perfekt mellamål , Spröda ranchstjärnor med smak av fyllig ranchkrydda får godkännt och passar perfekt till fördrinken som snacks, Sourcream & onion skruvar  fick högsta betyg av småfolket i familjen och jag gillade den mycket men favoriten var chipsen med smak av Ramslök med lite chili, chips med lite sting kommer bli en favorit.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

8 Comments

  1. Tack och lov är chips och snacks ingen favorit men Husse äter desto mer. Får köpa någon av nykomlingarna till honom i helgen…

    Kram

  2. Lät gott, men jag har så jäklar svårt att sluta äta detta. Mumsar på tills påsen tar slut för att det är så gott.
    Kram mamma c

  3. Om du gillar kombon sött o salt så testa detta…. vaniljglass, nonstop, salta jordnötter och ringla över kolasås…mmmmm!!
    Kram J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *