Hej Fredag

Fredag igen och det blir ljusare ute, så välbehövligt.

Jag som är morgonpigg ser solen gå upp allt tidigare och ner senare, älskar det, är så trött på mörker.

Diana Flobeckers foto.

Genast blir jag piggare och gladare, snart är det vår.

Diana Flobeckers foto.

En hektisk vecka med kundbesök i både Motala och Gävle och nästa vecka bär det av på mässa till Köpenhamn hela veckan och jobb i showrummet på helgen, så bäst att ladda batterierna i helgen med lite bra serier, böcker och god mat.

Diana Flobeckers foto.

Här hemma pågår badrumsrenovering så lite kaos, men bara att blunda för stöket , förhoppningsvis är det klart när jag kommer hem från Köpenhamn.

Helgens mission blir att hitta ett nytt handfat och storhandla, annars tänker jag bara ta det lugnt.

Vad har ni för helgplaner?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

5 Comments

  1. Hej å gomorron goa du ❤ Jag ligger här å tycker synd om mig själv och så lär det bli i några dagar 😞 Hade tänk att ev gå på ”lokal” i helgen men, det sket sig ju 😈 Hoppas att du och familjen får en trevlig helg. Kramen om 💕

  2. Vi behöver hjälpa yngsta dottern att hämta några saker från gamla lägenheten. Sedan blir det förhoppningsvis lite reseplanering och naturligtvis avkoppling. Långa promenader och läsning är självskrivet!

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *