Tävlingsdags Vinn Biobiljetter Och En Godisbox Från Godisboxen

Brukar ni fira alla hjärtans dag, det brukar jag .

Jag älskar att  skämma bort min familj med lite överaskningar, men nu tänkte jag skämma bort nån av mina läsare med en DianasDrömmar box, bästa alla hjärtans dag present om du frågar mig.

Diana Flobeckers foto.

Godisboxen.se har massa roliga boxar som du kan specialkomponera ihop själv med mottagarens favoritgodis och om du vill, annat  såsom biobiljetter, presentkort m.m

Diana Flobeckers foto.

Dianas Drömmar boxen innehåller 2 biobiljetter och massa gott godis som räcker genom hela filmen, en perfekt present.

349:-

Inkl. motiv/eget foto, hälsning och leverans till mottagaren (inom Sverige)

Biogodisboxen

För att ha chansen att vinna denna ska ni:

1, Följa DianasDrömmar på facebook och det gör ni här och dela tävlingsinlägget där

2, Motivera varför ni ska vinna och berätta vem ni ska ta med er på bio och dela godiset med.

Tävlingen håller på tom söndag den 5/1

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

29 Comments

 1. Gillar delar på FB,Skulle ge son och sonhustru detta, som sällan kommer ut
  då de har svårt med barvakt bor en bit bort från oss,passar då barnen så de får en fin biostund med godis tillsammans,

 2. Klart jag är med i tävlingen om din egna Godisbox 🙂
  Jag gillar redan din fb sida sedan länge 🙂
  Hoppas ivrigt på att få ta med mannen i mitt <3 på bio & smaska på godis där i biomörkret med honom 🙂 <3
  delar tävlingen offentligt på fb under mitt namn Christina Frisberg. 🙂

 3. Vilken smart grej och trevlig present. Jag är en vvf: are så jag kan tyvärr inte vara med i din tävling. Men jag skulle dela denna ask med min fina gubbe.
  Kram mamma c

 4. Du känner ju mig – det här är två av mina största intressen! Kolla på film och äta godis och sötsaker. HIMMELRIKET!!! Jag skulle ta med min mamma då vi umgås utan barn på tok för sällan. Mor-dotter tid står högt upp på min to-do lista! Gå på bio, äta mat och bara mysa!

 5. Vilken fin tävling, gillar och delar, jag behöver lite avkoppling och skulle ta med min man för lite mys kram

 6. ÅÅh <3
  Klart att jag är med

  Nu ska jag vara helt rak och ärlig och inte alls "hitta på" en bra anledning.

  Saken är den att sonen på snart 7 år alltid har gått med min syster, hans moster på bio då jag tyckt att dem ska ha bra kontakt eftersom vi inte har haft nån annan i släkten som brytt sig så som hon.

  Dem hade en dag i månaden då de gick på bio och han sov över hos henne.

  Tyvärr gick hon bort för 6 månader sedan i cystisk fibros och sedan dess har biobesöken blivit färre <3

  Jag har alltid associerat bio med min syster så jag har dragit mig för att gå, då det är en väldigt tung period för mig.

  Redan i morse frågade jag Casper vad vi ska ge till hans pappa när han fyller år samt på alla hjärtans dag och då svarade han bio och popcorn <3

  Så det märks att det inte alls är mycket som krävs och att han saknar biobesöken.
  Så för deras skull hoppas jag på vinst <3

  Gillar å delar /Angelica Broman

 7. Älskar bio och popcorn/godis är ju en självklarhet! Tyvärr blir det inte allt för ofta jag går på bio själv utan barn, så jag skulle ta med mig min bästa vän och köra en helkväll med middag, bio och nån drink efteråt!

 8. Jag har gillat o delat på facebook.
  Min fru har varit sjuk länge och jag blir ibland så irriterad, just nu har jag lite dåligt samvete av mitt uppförande mot henne så det vore trevligt att överraska henne med denna vinst, man får alltid hoppas och jag lovar att fortsättningsvis ska jag vara snäll.

 9. Gillat o Delat.
  När jag tänker tillbaka på åren som gått så är jag glad att min make finns med mig. den 14/2 1991 just på Alla Hjärtans Dag var han över till andra sidan och vände. Tack vare skickliga hjärtläkare så finns han fortfarande med mig, det kan man kalla för lycka, kan vara värt godis och biobesök.

 10. Jag skulle vilja ta med mig min make på bio, vi går aldrig på bio. Jag går alltid ihop med någon av döttrarna men maken och jag tycker aldrig riktigt vi har tid eller råd. Men skulle verkligen behöva en kväll ihop <3

 11. Åh vilken härlig vinst😊vill så jättegärna ta med min glädjespridare dotter, mor & dotter mys. På bio med godis jag o min dotter har aldrig varit på bio någonsin tillsammans. Jag har inte varit på bio sedan tonåren så det skulle varit roligt och på tiden! Följer på Fb//Går under Lena Mimmi Nilsson på fb

 12. Älskar godis! Älskar att gå på bio! Att få detta kitt är som ett kinderägg för vuxna.
  Vad mer behövs för att njuta av stunden
  🙂
  Kramar från godisråttan

 13. Jag har delat inlägget på Facebook under namnet Carina Henemo.

  Jag skulle ta med min dotter Maja på en riktigt spännande film på bio! Hon har precis fyllt 15 år och får nu gå på alla dessa med åldersgräns. Bara hon och jag gillar såna filmer i familjen så vi skulle ha en mysigt mamma/dotter-kväll med mat ute och bio med godiset som efterrätt!

 14. WOW, vilken lyxig box och vilken perfekt alla hjärtans dag present till min dotter. Det finns så otroligt många spännande och bra filmer som kommer ut på bio under 2017 som vi vill se, men ekonomin som ensamstående gör ju tyvärr sitt så den här vinsten vore verkligen något extra. Hade varit så mysigt och så perfekt att få komma i väg på en riktigt mor och dotter mys bara vi två.

  Har delat och gillat tävlingen offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 15. Gillar och delar på Facebook 🙂

  I slutet av februari firar jag och maken femårig bröllopsdag. Sedan sonen (2011) och därefter dottern föddes har vi faktiskt inte haft ett enda dygn tillsammans bara vi två. Finns olika anledningar till det, främst avståndet till nära och kära. Men nu, i slutet av februari ska vi sova på hotell, äta middag tillsammans och bara återupptäcka varandra igen. Vi toppar gärna med ett biobesök och goda karameller.
  Ett härligt paket till ett väldigt efterlängtat dygn i romantikens tecken.

 16. Du har bra smak gällande godis 😀👍
  Jag följer sen innan på fb. Delqr inlägget som Lottiz Törnqvist.
  Vore fantastisk att vinna detta. Jag skulle ta med min äldsta dotter. Hon är äldsta barnet och får sällan egentid mee oss vuxna. Var på utvecklingssamtal i förra veckan och fick höra så mycket positivt. Är så stolt över henne. Hon är en skötsam tonåring, gör inte massor av dumheter utan tänker smart och tar ansvar även för sina studier och får fina betyg. Sånt tycker jag ska firas så detta vore perfekt att vinna så hon får uppmuntran för fortsatt vara som hon är samt att hon och jag får egentid tillsammans.

 17. Gillat och delat på facebook!

  Vinner jag så tar jag med mig min älskade make. Var flera år sedan vi var på bio tillsammans och det är ju så mysigt!

 18. Gillar och delar på fb! Det här vill jag ge till min underbara mamma som fyller år i februari. Hon har inte varit på bio på flera år, så det skulle verkligen bli uppskattat!

 19. Jag skulle vilja skämma bort och överraska mina tre barn på ett besök på bio. Det finns massor med nya filmer som mina barn vill se, det skulle vara härligt att umgås och äta godis och spendera tid tillsammans, glada barn är lyckliga barn <3

 20. Jag är gärna med å tävlar! Jag hade tagit med min klippa å soulmate, min sambo Stefan. Vi har inte kommit ut på date på på lääänge och en godisfylld biokväll låter så nice! 🙂

 21. Vilken inbjudande box! 😋😋
  Ett utav mina allra härligaste och käraste minnen är just ifrån ett biobesök; det var 80-tal, snöstorm och jag och pappa gick för att se ”Kalle stropp & Grodan boll” på den lokala biografen. Efteråt skulle vi promenera till mammas jobb för att simma och bada bastu. Men snön yrde och man kunde knappt se en meter framför fötterna så vi hade turen att få poliseskort till badet. Jag var livrädd hela vägen, jag visste ju inte att pappa kände polisen. 😆
  Jag var bara fyra år men ändå så minns jag det som igår! Eftersom detta minne är så speciellt för mig, och fortfarande betyder så himla mycket, så skulle jag låta maken och dottern få dela på boxen. Det är klart att dom också ska ha ett fint biominne att se tillbaka på om sisådär 30 år! ❤️

 22. Jag vill skämma bort mig själv eftersom jag aldrig blir bortskämd på alla hjärtans dag! Hoppas det är ok att vara lite självisk i den här tävlingen 🙂

  Delar/gillar på fb som Paola Allegrini

 23. Det är romantiskt med bio fortfarande efter 9 år, så jag vill ta med min flickvän. En bra film, härligt sällskap, godis och hålla handen i mörkret, det gör jag mer än gärna.

 24. Fortfarande singeltjej går jag gärna på alla hjärtans dag-bio med mamma, vi går väldigt ofta på bio tillsammans och gärna en gång extra så här storstilat. Förra året såg vi Fifty shades of Grey och min väninna var också med, viskande till mig ”Ser du verkligen den här med din MAMMA.” Ja, för en sådan mamma har jag. Rodnar hon så är det i biomörkret men man kan prata med henne om allt utan att dra sig för det. Och nu är det strax dags för Fifty shades darker så visst blir det den för mamma och mig vare sig jag har turen på min sida eller ej! Men hoppas självklart, gillat och delat på facebook lika självklart.

 25. Min hjälte och mamma Azra vill jag ha bredvid mig på bion och dela godis med. Hon ställer upp för mig 100% under mina tuffa och långa juridikstudier på väg till min Master, varvat med sjukhusbesök för mitt dumma tarmvred som förpestar tillvaron för oss båda. Hoppas på att må bra och slippa tenta ALLA HJÄRTANS DAG och på ett avkopplande studentplånboksvänligt biobesök med godisguldkant <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *