Träna Med Appar

Det där med att få in träningen i vardagen är inte det lättaste, men jag har hittat ett sätt som fungerar för mig, bla att träna med gratisappar på telefonen.

I senaste numret av Tara kan ni läsa mer om det:

Diana Flobeckers foto.

Att gå på gym tar alldeles för lång tid, man ska byta om , ta sig dit, köra ett pass, duscha byta om igen osv

Att träna med appar kan man göra precis var som helst på ett hotell, hemma, på jobbet….

Diana Flobeckers foto.

Om du har en iphone finns appen hälsa som räknar antal steg du går varje dag och jag försöker hamna på 10 000 steg om dagen då har du fått ihop mycket gratisträning.

Finns även en app som heter Daily workouts med pass från 7 minuter och uppåt.

Hur får ni in träningen i vardagen?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

9 Comments

  1. Jag har ingen app ännu.. Det lät lite spännande faktiskt. Måste kolla in kanske lite mer variation än det jag gör nu. Jag tränar hemma innan frukost och så vattengympa 1/veckan yoga 1/vecka. tack för tipset. Kram Pia

  2. Jag jobbar som undersköterska på ett ålderdomshem och går mycket där. Jag tycker inte att det är svårt att få in träning annars heller. Men något jag gör mellan varven är att jag tex gör tricepspushups mot diskbänken när jag för stunden inte har något att göra. Det händer även att jag gör tex knäböj och utfallssteg. Ett supersmidigt sätt att få in träning i vardagen utan att det tar extra tid.

  3. Över 10000 steg är mitt mål varje dag också. Jag använder försvarets app FMTK samt Sats som har jättebra pass för oss som är medlemmar.

  4. Jag är sååå dålig på hemmaträning… men köpte såklart tidningen i dag så jag kanske får inspiration efter att ha läst om dig ❣
    Kram J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *