Härliga Norrtälje

Dagarna går i en rasande fart speciellt när man har ett jobb som jag har där man besöker mysiga butiker och städer var och varannan dag.

Igår var det Norrtälje som fick sig ett besök en riktigt mysig stad året om men allra mysigast en fin vår eller sommardag.

Diana Flobeckers foto.

Mysigt att strosa längs ån och ut och in i alla fina butiker, här är ett riktigt bra utbud av klädbutiker som håller hög kvalitet.

Diana Flobeckers foto.

Lunchen intar jag gärna på favorit restaurangen :Ett Glas som är en riktig gourmet restaurang och lunchen där är riktigt lyxig.

Diana Flobeckers foto.

Diana Flobeckers foto.

Ha en härlig onsdag!

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

8 Comments

  1. Jag älskar Norrtälje. Åker ofta dit och myser eller shoppar. Undviker kanske högsommaren då det vimlar av folk. Vår och höst gärna. Kul jobb du måste ha. Kraaam Pia

  2. Godmorgon Diana,
    Det är så kul att du visar lite mysiga orter runt Stockholm. Jag vill ju så gärna flytta till Stockholm, men kan faktiskt även tänka mig ett mysigt alternativt ställe i närheten som till exempel Sigtuna, som du visade innan, eller Norrtälje 🙂 Kul att få se hur det ser ut.

    Kram och ha en toppen dag!

    Anneli i Dalarna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *