Zoegas Sommarkaffe Viva Summer

Vad skulle man göra utan kaffe, jag börjar alltid dagen med 2 koppar svart kaffe sen är jag redo för att ta mig an dagen.

Tidig morgon idag då jag är på väg till Borås på konferans, men jag hann ivarje fall njuta av Zoegas goda sommarkaffe Viva Summer

Viva Summer har en fruktig och blommig aromatisk doft och en annorlunda smak med somriga toner av smultron och papaya. Eftersmaken är svagt söt med framträdande fruktighet.

Mums säger jag, ett kaffe som smakar sommar.

Och ett extra plus för Zoegas hållbarhetsprojekt som ni kan läsa mer om här 

Har ni testat detta?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

4 Comments

  1. Ja det där kaffet… dock startar jag aldrig dagen med det… men när jag har mitt ställe i Bohuslän då har jag bestämt mig för att där startar man dagen med kaffe;) Knäppt kanske, men det är en känsla jag har… allra helst ska dagen startas med kaffe på klipporna 🙂
    Jag har inte testat det där, men ska väl göra det, jag köper bara Zoegas och just nu är det Västkust eller Stockholm som kaffeburken fylls upp med.
    Kram och ha det ”gött” i Borås!
    /Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *