Boktips

Nu börjar det dra ihop sig till semester, imorgon kör den igång och vi rivstartar med Miami..längt på den, såklart har jag laddat upp med massa böcker, men hunnit läsa ut några redan.

Den bästa hittills är:

BAKOM DIN RYGG av SOFIE SARENBRANT

Handling:

Allt förändras när Angelina börjar jobba på Salong De Luca, Östermalms hetaste frisörsalong. Ägaren Stefano har bara ögon för henne och ser inte längre åt sin kollega Jenny. Driven av svartsjuka bestämmer sig Jenny för att ta reda på vem som döljer sig bakom Angelinas perfekta fasad.

Samtidigt hittas en av salongens kunder mördad, och det dröjer inte länge förrän ytterligare ett dödsfall sker. Under den välpolerade ytan utvecklas ett farligt psykologiskt spel som hotar att ödelägga liv. Misstankarna växer sig allt starkare, men sanningen avslöjas inte förrän det är alldeles för sent.

Läs den säger jag.

Har ni några bra boktips?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

5 Comments

 1. Vad skönt att ni äntligen är där med Miami, förstår längtet på den! njut och ha det så gott där.
  Jag har snöat in på Carin Gerhardsen och Mons Kallentoft, bra deckare.
  Kram J

 2. Tack för tipset! Den måste jag beställa. Just nu läser jag ”I djupt vatten” som är skriven av författaren till ”Kvinnan på tåget”. Det tyckte jag var väldigt bra så nu återstår det att se hur denna är.

  Kram

 3. Den där ligger på mitt sängbord också på vänt. Just nu läser jag ljuvliga Gloria av Åsa Helllberg. Älsk på hennes böcker också.
  Kram från Rektorskan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *