Never Ending Story

Det tycks inte finns nåt slut på den här tandhistorien..ja eller tand och tand den finns ju inte längre!

Fortfarande feber och känner mig sjuk så jag ringde till tandläkaren som genast skickade mig till tandakuten.

Där konstaterades att penicillinet inte hade hjälpt och jag fick nya, starkare mediciner.

När jag skulle hämta ut dom fick jag 200 tabletter och damen på apoteket sa 20 tabletter om dagen, oj oj inte bra, alldeles för mycket….japp och det var det 2 tabletter om dagen var det som gällde hade visst blivit en nolla för mycket!

Tänkte för mig själv ska dom ta död på mig…

Känns som att jag för tillfället inte litar på tandläkare!

Hoppas ni får en härlig fredag.

kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

9 Comments

  1. Vilken otur att det blivit så. Jag fick dragit ut en tand efter en misslyckad rotfyllning. Jag hade lite ont första dagen men var inte ens svullen och var på jobbet igen dagen efter. Penicillin var det inte ens tal om. Hoppas den nya medicinen ska ha bra effekt.

    Kram och krya på dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *