Återfuktad Hud I 48 Timmar Med Nivea

Ända sen jag var liten har jag älskat doften av Nivea, den påminner mig om mamma och barndomen, hur mamma stod i badrummet och smörjde in sig och den underbara doften spred sig omkring henne, när hon hade gått ut ur badrummet passade jag på att tjuva lite Nivea.

I mitt badrumsskåp finns alltid lite olika produkter från Nivea och nu på hösten är favoriterna :Body Lotion Nourishing Milk 48 h som ger det där lilla extra till huden då den är extra torr på vinterhalvåret.

Innehåller mandelolja som ger långvarig och intensivt återfuktande hud i 48 timmar.

Har man bråttom som man oftast har på morgonen då använder jag Express Hydration 48 h som har samma effekt

men absoreras snabbare.

Produkterna finns bla på H&M, Åhlens mfl.

Har ni nån Nivea favorit?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

6 Comments

  1. Älskar Nivea jag också….det påminner precis som du säger om barndomen (även fast jag är mycket äldre än du) Har också alltid någon produkt från dom.
    Kram Mamma C

  2. Nej, det har jag inte. Niveakräm, den i den runda metallburken, fanns alltid när jag var liten så jag har tröttnat på doften!

    Kram

  3. Jag har nog inget från Nivea hemma just nu men minns också den runda blå metallburken som man smörjde läpparna med. Tänk vad man minns dofter väl och förknippar dem med det man varit med om. Ha en härlig kväll. Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *