Mat För Latmaskar

Saknar du också tiden, lusten och kunskapen för att laga god och nyttig mat ?

Framför allt är det svårt att komma på vad man ska laga tycker jag så när jag sprang förbi Simon Skölds bok – Mat För Latmaskar var jag snabb att lägga vantarna på den.

Här får man tips på  hur man med minsta möjliga insats kan komma igång och laga mat som är superenkel men hälsosam.

Du hittar recept på mat som både går snabbt att laga och ger dig mer energi, bättre återhämtning och orken att träna lite hårdare. Boken innehåller ett fyrtiotal recept på måltider och mellanmål samt tips på vilka livsmedel du alltid ska ha hemma för att enkelt kunna tillaga en nyttig måltid.

Jag hittade massa spännande och lättlagade recept som jag vill laga.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

6 Comments

 1. Godmorgon Diana,
  Jag kan känna mig som en latmask vad gäller mat eftersom jag har svårt att variera och komma på nya recept. Vidare har jag svårt att laga mat med ingredienser som jag inte riktigt känner till vilket gör att jag fastnar i samma 5 till 6 rätter och så repeat 🙂 Det ser ut som en bra bok.
  Ha en underbar onsdag!
  Kram, Anneli

 2. Just den typen av kokböcker tror jag är ett bra komplement som uppskattas av många. Visst vill man laga varierad och god mat men i veckorna är det svårt att få tiden att räcka till. Den ska jag ta en titt i.

  Kram

 3. Jag är ingen latmask men har ibland ont om tid så den bör jag köpa 🙂 tack för tips kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *