Rätt Belysning

Rätt belysning på rätt plats ger så mycket mer än bara nödvändigt ljus.

Genom att kombinera flera olika lampor kan du enkelt skapa stämning och ge ditt hem ett snyggare  och mer exklusivt intryck.

I vardagsrummet tillbringar man oftast mest tid – och framförallt gör många olika saker.

Jag älskar att ligga och läsa i soffan  och ser oftast inte så bra där, jag hittade en golvlampa  som jag gärna skulle vilja ha i vardagsrimmet och  som fungerar som en läslampa.

Mycket tv tittande blir det ju också så en ljuskälla med mjukt sken bakom tv:n kan vara behagligt för ögonen.

Vill man ha mera djup i rummet  är det ett hett tips är också att belysa olika delar av rummet med olika typer av lampor .En taklampa ger ett bra allmänljus medan en rätt placerad golvlampa, riktade spotlights – mot exempelvis en tavla eller annan inredningsdetalj – samt fönsterbelysning kompletterar helheten.Är det någonstans det är viktigt med r viktigt med riktigt bra belysning så är det i köket. Här tillbringas ju mycket tid till alltifrån läxläsning till att laga mat.

En kristallkrona har stått på min önskelista länge och denna skulle passa fint.

Även i sovrummet behövs olika typer av belysning för olika behov. En taklampa ger ett övergripande sken, medan en riktad lampa vid sängen ärnog så viktigt, speciellt om du gillar att ligga och läsa i sängen som jag gör.

Har ni satsat på bra belysning hemma?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *