Ögonfransförlängning Så Länge Håller Den

Jag har haft min ögonfransförlängning i 4 veckor och den är fortfarande fin men eftersom jag har bra kvalite på mina fransar och dom växer snabbt så hade vissa trillat av och vissa var väldigt långa så jag bokade upp mig på en refill och fransarna blev som nya.

Gunilla som jag går hos är så himla duktig, hon blandade lite olika storlekar på fransarna för naturligt resultat och de längsta fransarna är 11 mm.

En refill av fransarna ligger på ca 500:- så det är kostnaden man får räkna med ca var 4-8 vecka beroende på dina egna fransar.

Jag älskar att jag bara stiger upp på morgonen och är redo för en ny dag och inte behöver sminka mig, men jag varnar er..behandlingen är beroendeframkallande jag är fast….

Mina egna fransar hade inte tagit skada , skönt.

Viktigt att sköta fransarna rätt, var varsam med fransarna, dra inte i dem och borsta försiktigt igenom dem vid behov. Ju mindre du pillar, desto bättre.Vill du ta bort dom boka tid hos din salong.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

4 Comments

  1. Så snyggt, och det är sådär det ska se ut. En del ser ut som dockor med sina förlängningningar tycker jag.
    Ha en fin fredag.
    Kram Carin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *