Kryssa I Karibien

Jag älskar att ha resor att se fram emot och funderar för fullt på nästa sommar, drömmen vore att kryssa i Karibien.

Så häftigt att bara hoppa på kryssningsfartyget, perfekt för mig som är lite rastlös att upptäcka nya destinationer var och varannan dag.

Man kan välja alltifrån 3 dagar till havs eller hela 14 dagar.

Jag skulle kunna tänka mig att bila en vecka i Florida och sen ta en 4 nätters kryssning från Miami till Kuba och Bahamas då det är 2 ställen jag har på min bucketlist.

Hittade en bra sida med massa tips på kryssningar.

Här hittade jag lätt alla rederier och kunde jämföra priser och olika avgångshamnar och även kolla in dom olika fartygen.

Helst skulle jag vilja flyga till Orlando och hyra bil där och bila till Miami och se lite på vägen och göra några stopp för att sen hoppa på fartyget till Kuba och Bahamas.

Viktigt att tänka på när man hyr bil utomlands är att ta med kreditkort i förarens namn, ta inga extra försäkringar på plats, detta och flera andra bra tips med vad du ska tänka på när du hyr bil utomlands hittar du på denna sida.

Jag skulle även kunna tänka mig en kryssning runt Medelhavet tex Kroatien, Grekland och Cypern skulle vara destinationer jag gärna skulle besöka.

Har ni varit på kryssning utomlands?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

2 Comments

  1. Har kryssat i Europa, men aldrig i Karibien men det står på min to do list, vilken bra sida kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *