Min Nya Tatuering

Igår gjorde jag någonting jag länge velat göra…nämligen en tatuering med mina barns namn.

Men mig hade jag sonen som också gjorde en liten tatuering och det var även han som hade valt vart vi skulle.

Och bara det var en upplevelse i sig…ni som känner mig får fråga så berättar jag, men det är väl inte alla som tar en promenad med tatuerarens söta pomerianvalp eller tar en tur med hans sportbil förrutom jag då, sonen han bara skakade på huvudet!

Tvillingarnas stjärntecken, hur fin blev inte den?

Hur som helst var vi båda supernöjda när vi gick därifrån och nu har jag alltid mina killar med mig var jag än är.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

8 Comments

  1. Va fint , jag har mina barn och mannen på ryggen sen många år tillbaka
    så de är också alltid med .Funderar på att göra nåt med mina fyra Småprinsar ,kanske dax att tipsa Tomten . Ha en finfin dag .Kram B

  2. Den är så fin din tatuering som du gjort. Jag har en del familjerelaterade tatueringar på min kropp jag med. Familjeslinga på benet, min familj utav fjärilar på min rygg, ett tecken på ryggen som vi har alla i vår familj på olika ställen, och en vers som jag skrivit själv. Älskar tatueringar som du ser 😉
    Ha en fin söndag.
    Kram Carin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *