En Rolig Och Oförglömlig Choklad Och Vinprovning

Här kommer ett perfekt julklappstips till den som har allt:

Choklad är ett känt afrodisiakum som människor njutit av i flera hundra år. I choklad hittar du serotonin, som är en typ av lyckohormon som får oss att känna oss glada och nöjda. I kombination med vin, som också har en spännande historia som går tillbaka till mayaindianerna och aztekerna får du dubbel njutning.

Under kvällen blir ni under 1,5-2 timmar guidade av en personlig sommelier som berättar om dessa lusthöjares historia och egenskaper. Ni får bland annat lära er mer om hur choklad kan förbättra både minne och humör. Förbered er på skratt och mystik när vi utforskar hur chokladdryck en gång i tiden var heligt och idag är en vanlig ingrediens i matlagning eller hur vinet gått från sin födelseplats i Georgien 8000 f.Kr till dagens eftertraktade dryck.

Under choklad och vinprovningen får ni kombinera choklad och vin för att se hur smakerna kan samverka och lyfta upplevelsen ännu mer. Ni får också kunskap i grundläggande metodik så att ni kan fortsätta prova och jämföra viner även hemma. Passa också på att få lite tips och idéer om vilka tilltugg ni kan servera till olika viner.

Choklad och vinprovning är ett lyxigt event att bjuda med en partner på för en lördagsdejt, eller kanske inför Alla hjärtans dag. Det är också en kul upplevelse att ta med en god vän på för lite kvalitetstid. Men var ute i god tid om ni vill boka choklad och vinprovning, platserna fylls snabbt under högsäsongen!

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *