Hairtalk Extensions Och Blond Bayalage

I takt med att våren närmar sig kände jag att nu var det dags att bli blond igen, så Carina min frisör på Creative Colour Lounge kom med iden om att göra en blond bayalage och jag blev så himla nöjd, nu är jag verkligen redo för vår, älskar att vara blond och tycker att detta blev så naturligt och fint.

Före extensions och färg

Carina är proffs på färg och otroligt duktig på just bayalage, men även Hair Talk specialist.

Vårfräsch med ny färg

Vi passade samtidigt på att flytta upp mina Hair Talk extensions.

Blondes have more fun

Hair Talks hår är riktigt bra, jag har haft detta håret sen i augusti och flyttar upp det ca var 5-6 vecka, då sliter det inte på mitt egna hår.

CC Lounge i Nacka är en mysig och personlig salong där man erbjuder skräddarsydd hårvård, en riktig liten undangömd pärla där man får maximal avkoppling och godaste kaffet, längtar redan tills jag ska hit igen.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

9 Comments

  1. Supersnyggt.
    Ska låta mitt hår få växa ut lite nu när det blivit tjockare och jag inte tappar hår längre. Får se om man hittar på nått kul, men det växer så jäkla sakta haha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *