Nästa Resa Bokad

Jag kunde inte hålla mig till vår sommar semester till Mallorca i juli utan det blev en sista minuten i början på maj..ja det är bara 11 dagar kvar sen åker jag och lilla O på en välbehövlig weekend till Rhodos.

Det har varit en jobbig vår så vi ville bara vila upp oss med god mat, massor av sol, bad och spa, hittade ett perfekt hotell för det i Kallithea på Rhodos – Elysium Resort & Spa Hotel.

Visa källbilden

Jag har inte varit på Rhodos sen 90-talet och då var det en helt annan typ av resa tillsammans med maken, tror vi gjorde varenda discotek på en vecka!

nu tänkte jag ha som mål att besöka alla Rhodos bästa stränder istället…

Visa källbilden

Har ni varit på Rhodos och har ni några tips på saker vi inte får missa?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

10 Comments

 1. Åh så mysigt. Så värda. Åh Kalithea är ju mysigt måste ligga bredvid sunwing då nästan?! Kalithea är ju inte så stort.

  Kram

 2. Vi har varit på Rhodos en gång och bodde då i Ixia som var en charmlös ort. Tack och lov så låg det nära Rhodos stad som är fin och då speciellt den gamla staden. Men alla dessa inkastare…

  Hur som helst så är det alltid trevligt med en weekendresa!

  Kram

 3. Härligt bästa som finns att resa
  Och upptäcka platser😃
  Hur många resor gör du på 1 år? själv har jag ju mina 5,semester veckor så det gäller att planera i tid för att få ledigt.
  Och det kostar ju också lite!
  Eller jobbar du med resor?
  Ha en underbar res sommar

  • Älskar att resa :), detta blir fjärde resan i år, resa ett i januari i samband med julledigt, resa två och tre var en weekend så inga sem dagar gick åt där och nu i samband med röda dagar, det gäller att planera sin ledighet då räcker den länge :), har en väninna som är flygvärdinna så ibland kan jag hänga med henne på stopp, i sommar blir det Mallorca för hela familjen och hittade flygbiljetter för 4 st för bara 7000:- det är en liten sport för mig att hitta billiga resor :)kram

 4. Lustigt nog så var jag till Rhodos för första gången förra året. Vi bodde på ett sunprime hotell för vuxna i Ixia, och vi stormtrivdes! Hyrde scooter och åkte runt lite. Minns mest den berömda badviken Anthony Quinns bay på den östra sidan av ön. Ha det underbart!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *