Nationaldagsfirande

Vilken härlig nationaldag det blev, klarblå himmel, sol och högsommarvärme, dags för årets första dopp med andra ord tyckte lilla O och hans kompisar så, så fick det bli.

Grabbarna dök, hoppade och fick inte nog av att bada, jag höll mig på bryggan och njöt av solen.

Sen grillade vi Lönnebergas nya korvar kycklingkorv (min favorit), bokspånrökt chorizo, cheddar och jalapeno korv och hemlagad potatissallad med citron och basilika, så gott.

Sen var grabbarna tvungna att svalka sig igen då fick det bli svalka sig  i vattenspridaren.

En alldeles perfekt nationaldag.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

5 Comments

  1. Det ser jättefint ut men kunde inte låta bli att skratta lite då man jämför vattnet till höger som du njuter i med det som de glada ungarna hoppar i. Ska vi vara riktigt ärliga så kan jag säga att till höger ser mer najs ut 😉

  2. Vad mysigt! Minns när man var liten och kunde bada i riktigt kallt vatten och vara i hur länge som helst. Nu för tiden är jag mer av en badkruka 😛 Tog mitt första dopp förra veckan här och då bor jag ändå i Spanien :p

    Jaa det ska bli så mysigt med bebis! 😀 Vet inte hur många det kommer bli totalt sen, men vi börjar med en 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *