Restaurang AG

Sonens val av restaurang på 18 årsdagen var AG, älskar man kött ja då finns det inget annat alternativ än Stockholms, ja kanske Sveriges bästa kött restaurang.

Redan vid ankomsten möts man av den  beryktade köttkylen,  här dinglar charkuterierna och hängmöras på ben i 30 dagar.

Bästa valet här är att beställa in entrecote och biff (båda på hela 300 gram styck) och sedan dela det med någon, till det fick vi bakad potatis och en tomatsallad.

AG är en restaurang för alla, men om vi ska vara ärliga, framförallt för köttälskare och säger på sin hemsida att dom har Sveriges bästa kött och hela sällskapet höll med, köttet bara smälte i munnen.

Och så klart ett  riktigt gott vin, vårt val föll på – Long Meadow Ranch från Napa Valley.

Har ni inte varit här och älskar kött ja då måste ni bege er hit.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

6 Comments

 1. Det låter som restaurangen för vår son som älskar kött. Förmodligen har han redan varit där. Jag får kolla med honom… Förstår att ni blev nöjda och att allt smakade bra.

  Kram

 2. Så mysigt att fira en 18-åring! Åren går så fort bara…
  Vi åt charkisar på AG i saluhallen på NK i början av sommaren… en märklig upplevelse då en i personalen måste ha varit hög, han betedde sig hur märkligt som helst emot oss, kunde liksom inte lämna oss i fred (det var jag och mannen min) utan nästan frågade ut oss om vår gamla hemort bl annat eftersom han tydligen varit i någon annan grannkommun där… sen försvann han en stund helt plötsligt…???? Vi hade velat påtala detta för en kollega till honom, men det blev inget bra tillfälle… Hoppas de har bättre koll på sina anställda där ni var 😉 😉

  Ha en ny fin vecka!
  Kram/Maria

 3. Den restaurangen har jag hört talas om, vår kompis som älskar kött har pratat sig varm om den, men vi har inte varit där…ännu! Det ser mycket gott ut!
  Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *