Bananpannkakor Med Bär

Jag har verkligen fått mig en tankeställare på vad jag stoppar i mig sen jag kopplade upp mig mot

Viktväktarappen och fyller i vad jag äter varje dag…

Jag älskar att lyxa till det med amerikanska pannkakor på helgen men dom är numera utbytta mot bananpannkakor med bär, riktigt gott och så mycket nyttigare , endast 2 SP (här har jag lagt på lite vaniljkesella då blir det lite mer)

BANANPANNKAKOR MED BÄR

4 portioner

3 ägg

2 bananer

1/2 tsk vaniljpulver

1/2 tsk bakpulver

1 krm kanel

1 krm muskot

2 tsk olivolja

2 tsk florsocker

valfria bär

Mosa 1 1/2 banan i en skål (resten sparas till servering/garnera med).

Vispa ägg,vaniljpulver,bakpulver, kanel och muskot tillsammans med bananen.

Hetta upp olja i en stekpanna och stek små plättar tills de är gyllenbruna.

Servera plättarna med bär, skivad banan och florsocker.

Lovar att det är godare än den bästa dessert.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

7 Comments

  1. Va roligt att du börjat med viktväktarna! Jag har också appen, började efter nyår för två år sedan, och måste fortsätta ha koll på vad jag äter, tycker att vv-appen är suverän! Gick ner närmare 6 kg, men har nu gått upp lite igen, räknar ju inte points hela tiden. Det bästa med vv är ju att man får äta allt, men inte alltid, och kanske inte jättemycket! Gillar konceptet mycket! Nu försöker jag räkna mina points inför stundande bröllop som jag ska på , på Irland! Vill ju komma i klänningen!
    Kämpa på! Kram
    PS. Bananpannkaka brukar jag äta till lunch med hallon, bara 1 smartpoints för rapsoljan! DS.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *