Nyheter På Skönhetsfronten

Var på en spännande lunch häromdagen och spanade in massa spännande nyheter på skönhetsfronten som Aspire Brands bjöd in till.

Vad sägs om att få lite glow i vintermörkret?

Då har Australian Glow , den perfekta brun utan sol produkten den  återfuktar huden samtidigt som man får en vacker solkysst lyster.

Extra plus för att den är vegansk och ekologisk ingredienser som gör att den är både bättre för dig och bättre för miljön.

Purple Tree Miracle Balms räddningen för  för torra läppar, älskar den.

 Funkar även på torr hud!

Det är en multifunktionell produkt som kan användas till torra läppar, händer, naglar, fötter och hälar, men även till styling av ögonbryn, multifunktionella produkter gillas.

Vad sägs om en masq som doftar pepparkaka – Gingerbread Cookie Cream Mask från MasqueBar, snacka om att maxa julkänslan, denna måste provas.

Innehåller kanelextrakt och ger lyster och glow.

En annan spännande nyhet var från Electric Ink, produkter för att ta hand om sina tatueringar lite extra.

Maken klagar på alla skönhetsprodukter som finns i hela badrummet men jag kan liksom inte få nog och man måste ju ta hand om sig eller hur…?

Denna julgran full med beauty skulle gärna få flytta hem till mig….

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

6 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *