Shellac

Julafton närmar sig med stormsteg och det är fullt upp med allt vad julen innebär.

Då är det nog så viktigt att stanna upp och ta hand om sig själv lite grann och det har jag gjort denna veckan, har hunnit med både att fixa naglarna och en avslappnande ansiktsbehandling, så skönt.

Total Hälsa har ett erbjudande på Shellac för bara 350:- så jag passade på att testa det då jag inte har gjort det förrut och jag blev jättenöjd, naglarna blev så himla fina.

Shellac är ett speciellt sorts nagellack som kan beskrivas som en blandning mellan nagellack och gelelack.

Det finns i många olika nyanser, stärker dina egna naglar och håller i ca 2-3 veckor.

Lacket härdas i UV-ljus och du får en fast och glansig yta.

Snyggt eller hur?

Detta kommer jag definitivt att göra igen vid speciella tillfällen.

Börjar ni bli redo för jul?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

6 Comments

  1. Jodå, jag är nog rätt redo och i fas med att fira jul. Vi kommer fira nu på lördag, med allt vad det innebär eftersom vi inte är tillsammans alla på själva julafton. Tyvärr… men tjejerna är med sina respektives familjer detta år 😉 Det är som det är, när de blir vuxna och bildar egna familjer.
    Tack rara fina du för så fina ord om mitt inredande! Ja, nog vore det kul att jobba med inredning om man skulle börja jobba med något igen 😉
    Kram och ha en fin helg!
    /Maria

  2. Jättefint! Jag har haft shellac på mina naglar i flera år nu och det är super! Just nu har jag akrylnaglar med fransk manikyr för att de klarar sig lite längre under tiden min nageltjej har semester :-). Jag vill inte gärna gå till någon annan. Ha en jättefin jul- och nyår! Kramar //Tina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *