A Year Of Spa Och Lyxig Ansiktsbehandling

I veckan var jag på en mycket avkopplande ansiktsbehandling hos Sparadiset – The Relaxing Face Ritual, kan vara den bästa ansiktsbehandling jag har fått.

60 min djupt avslappnande och vårdande ansiktsbehandling med ljuvliga ekologiska produkter från favoritmärket Voya.

 I behandlingen ingick rengöring, exfoliering, mask och dagcreme och mycket massage!

Ansiktsmassage, dekolletagemassage, skalpmassage och underarmsmassage som jag fick  njuta av medan maskerna verkade, en ljuvlig ansiktsbehandling som gav maximal avslappning, rekommenderas varmt.

När jag var där såg jag världens bästa julklapp…vad sägs om A Year Of Spa, en bok fylld med ett helt års härliga spa behandlingar, en perfekt julklapp för den som älskar spa= jag, perfekt present för den som har allt, bästa julklappstipset helt enkelt.

A YEAR OF SPA

Värdekorts-bok fylld med spa-upplevelser för ett helt år! Denna vackra inbundna årsbok är fylld med härliga spa-upplevelser. Varje månad får du en ny upplevelse och allt är förbetalt och klart, bara att boka in. Perfekt för den som har som svårt att få tid att prioritera sitt välmående.

Just nu 2990 kr!  (Totalt värde 5800 kr. )

Ett urval av upplevelser:
2x Massage, 2x Ansiktsbehandling, Spa-avdelning, IR-bastu, Floating, Fotkur och välgörande produkter att hämta ut.

Denna får gärna ligga under min gran.

Ser fram emot ett ännu bättre spa år 2020….2 spa blir det i januari.

kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

4 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *