Mellandagsbio

Jag bara älskar dom här dagarna mellan jul och nyår då man kan skrota runt i morgonrock, ta en

härlig promenad, kolla filmer och läsa böcker och det är precis vad vi har gjort.

Igår blev det ett mysigt biobesök för mig och mannen och vi såg – En Del AvMitt Hjärta.

Handling:

35-åriga Isabella är en driven affärskvinna inom Stockholms finansvärld. När hon åker hem till sin barndoms småstad för att fira sin pappas sextioårsdag känner hon sig som en vinnare, den enda av det gamla skolgänget som det gått riktigt bra för. Isabellas självförtroende kommer av sig när hon inser att Simon, hennes stora tonårsförälskelse, ska gifta sig med Isabellas barndomskompis Molly och att hon inte ens är bjuden på bröllopet. Isabella är van vid att få som hon vill och det stör henne att se Simon lycklig tillsammans med någon annan. En del av Isabellas hjärta kommer alltid att slå för Simon.

En underbar film som både jag och mannen gillade, hög igenkänningsfaktor och massa nostalgi med alla Tomas Ledins underbara låtar som påminner om tonåren….och alla vilda bravader.

Filmen bjuder in till mycket skratt, romantik, ja allt det där som en bra film ska ha, se den säger jag.

Har ni sett nån bra film under julen eller serie?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

5 Comments

  1. Härligt att läsa en recension om filmen då jag verkligen vill se den. Jag har alltid gillat Malin Åkerman. Ska dra med mannen på den här filmen framöver.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *