Som Vanligt Fast Ändå Inte

Vilken märklig vecka, allt är som vanligt fast ändå inte.

Gatorna ekar tomma här i Stockholm, konserver, toapapper ,alvedon och pastahyllorna har länsats.

Skolorna (gymnasie och högskolor) har stängt igen så killarna sitter hemma och har lektioner på sina datorer, men mitt i allt det här så är människor  lite extra hjälpsamma och snälla som tex när jag var och handlade takeaway lunch häromdagen och mannen som jobbar där brukar alltid vara lite sur och stressad när man kommer bjöd på extra kyckling och extra ris , jag höll på att tappa hakan men log för mig själv.

Kreativiteten är hög hos företag som vår lilla lokala favorit restaurang som har börjat med hemkörning och samtidigt bjussar på en toarulle vid hemkörning :).

Var man än är får man ett extra leende, det värmer och behövs.

Har ni märkt av lite extra vänlighet?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

10 Comments

 1. Njae, ingen speciell extra värme på min sida om stan… tycker folk är stressade och gnälliga 😛

 2. Både ock. Hamstringen är ett utslag av den egoism som många drabbas av vilket är en tråkig sida. Varför inte dela med sig så att det räcker till alla. På andra plan kan man se en ökad hjälpsamhet dock.

  Kram

 3. NJa kanske att folk bryr sig mer ( vissa) själv går jag o handlar till mina gamla grannar jobbar ju i vården så jag är viktig där bland de gamla <3 kram

 4. Jag ser inte en enda människa där jag bor förutom vår skotska granne när de går ut och tar luft på deras tomt.
  Kram Carin

 5. ja man måste se ljusglimtarna i allt så dessa härliga possiva feelgood inlägg bara älskar jag

 6. Så fint att se att folk är extra vänliga!
  Jag har väl själv inte sett något sådant …ännu!
  Men visst är världen annorlunda just nu!
  Kram!

 7. Har väl läst lite om vänlighet på nätet, men själv, nä? Blev utskälld av en kvinna när hon tyckte jag kom för nära i en butik (det var minst en meter och fanns inte riktigt någon annanstans att ta vägen när man stod i kö till kassan).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *