Trodde Jag Skulle Klara Mig

Hela familjen har mer eller mindre varit sjuk i Coronaliknande symptom sen slutet på februari, men jag har

kännt mig frisk och stark, men förra måndagen fick jag världens huvudvärk, värre än den värsta migrän, hosta, lite ont i halsen, ont i kroppen ,illamående mm och häromdagen försvann även lukt och smak.

Jag har jobbat på förmiddagarna och sovit på eftermiddagarna, hela helgen tillbringades i sängen och sov mesta del av tiden.

Börjar känna mig bättre men enormt svag i kroppen, tog en promenad igår och varenda steg kändes som att springa ett marathon.

Känns som om hela kroppen är förgiftad av något.

Har ni lyckats hålla er friska?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

15 Comments

 1. Men fy vad hemskt….
  Jättestor kryakram och hoppas du är helt återställd snart <3

 2. Hej,
  Usch, det låter inte bra. Jag håller tummarna för att du ska ta dig igenom detta och ut på andra sidan så fort och så skonsamt som möjligt.
  Jag tror att vi är många som varit sjuka och känt oss krassliga men man vet ju inte om det är corona eller vanlig influensa eller bara en förkylning….
  Krya på dig!
  Stor varm kram, Anneli

 3. Så jobbigt men skönt att du börjar känna dig lite bättre. Husse var hemma med hosta i två veckor. Då hade jag lite värk i kroppen och huvudvärk men vad det var har jag ingen aning om…

  Krya på!

 4. Åhh krya på dig! Jag vet precis hur det känns. Jag har prickat in vartenda symtom på Covid och tar fortfarande puffar som är luftrörsvidgande och som lindrar inflammation i luftvägarna. Det här liknar ingenting annat och tröttheten som du beskriver är det konstigaste jag varit med om. Jag är pigg igen men det har tagit nästan tre veckor. Kramar //Tina

 5. Men så jobbigt för dig men skönt att du börjar känna dig bättre.
  Nej inte någon av oss har haft det. Och vi känner ingen heller som har haft det. Varken här i Spanien eller i Sverige.
  Krya på dig nu.
  Kram Carin

 6. Usch så jobbigt! Hoppas du är på bättringsvägen nu. Jag hade ju en elak hosta i december i flera veckor, men efter den har jag peppar peppar, hållit mej frisk.
  Vet att personal på mitt jobb testats positivt för covid-19, tror att många kommer att få det tyvärr.
  Krya på dig!!!

 7. Har haft exakt samma som det du beskriver. Huvudvärken och illamåendet som följde med den var vidrig.
  Var sängliggande i ca tre veckor. Tillbaka på jobbet för en vecka sedan men fick sjukskriva mig halvtid då jag inte orkade jobba 100%.
  Det är nog vi som förmodligen har haft skiten som förstår bäst varför äldre och de i riskgrupper ska hålla sig hemma. Och varför alla andra ska ta sitt ansvar att de inte blir smittade.
  Kram, kram

 8. Du måste ta hand om dig tjejen ❤️
  Själv är jag inne på 6:e veckan och jobbar hemma.
  Stor kram till dig

 9. Men usch och fy, stackare. Krya på dig! Men att du har trott att du skulle klara dig när hela familjen har drabbats av Covid-liknande symptom? Då skulle jag istället tro att jag INTE skulle klara mig. Och jag är smått orolig TROTS att känner mig frisk och stark, springer någon mil/vecka, tränar hård styrketräning osv. Men drabbas någon i familjen är det ju extremt svårt att undvika att smittas.

  So far – peppar, peppar! – är familjen 5 st pigga & krya. Vi har också varit/är ytterst försiktiga och rör oss i en väldigt liten (!) bubbla sedan sex veckor. Våra risker att smittas bör därmed vara begränsade. Om än förvisso har ett barn i skola och tre som umgås med vänner – dock mycket begränsat antal alt. sport utomhus. Har stor respekt, om än inte rädsla, för viruset. Och vill framförallt inte riskera att smitta någon annan och att det drabbar den hårt belastade sjukvården.

  Krya krya på dig! Det är en riktigt seg och tuff j-kel har jag förstått 🙁

 10. Usch vad jobbigt det låter! Skönt att du mår bättre. Vi har klarat oss hittills, men då är man ju orolig för att få det istället …

 11. Men usch så hemskt, det låter jättejobbigt! 🙁
  Vilken tur att ni var friska när du fyllde 50 i alla fall, så ni kunde fira alla tillsammans! 🙂
  Krya på dig nu så får vi hoppas att det är Covid 19 ni haft och är immuna nu…
  Här har vi peppar peppar hållit oss friska precis hela stora familjen. Faktiskt lite glad att jag är hemmafru numera och kan begränsa mig i utsättande för smitta… välja när jag vill handla och inte träffa så många m.m…
  Kram/Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *