Godaste Julskinkan

Jag älskar julskinka, är nog favoriten på julbordet tillsammans med Janssons Frestelse.

Förra helgen testade vi en julkasse från Svenska Gårdar som Scan har tagit fram i samarbete med Fredrik Eriksson på Långbro Värdshus.

Och i den kassen fanns den godaste julskinka jag någonsin ätit, Griljerad Rapsjulskinka från Esplunda Gård, rekommenderas att ha på julbordet.

Just nu står skinkan i ugnen och årets första skinkmacka ska intas.

Idag blir det pyssel i köket hela dagen och sen väntar uppesittarkväll.

12dagars välbehövlig ledighet väntar som ska fyllas med familjemys, spelkvällar, hotellvistelse , långa promenader och god mat.

Hur ska ni tillbringa julen?

En riktigt God Jul önskar jag er <3.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

8 Comments

 1. Det är verkligen skillnad på skinka och skinka. Här ska griljeras en i dag. Vi kommer att fira julen med barn och barnbarn. Syster min med familj träffar vi utomhus på juldagen.

  Önskar dig en fin julhelg!

 2. Det blir jul hemma för oss, och på juldagen träffar vi sönerna hos ena sonen. En massa god mat har vi handlat, men kanske inte så ”klassisk” 😉 Önskar en fin jul!

 3. Bra skinka gör ett bra julbord ochidag ska vi whiskey griljera vår. Sambon och jag ska roa oss i köket idag, titta på Kalle Anka och så är julmat förstås. I år är det bara vi två, dottern kommer först imorgon och den andra i karantän. Inget är sig likt och familjen är utspridd i små julfirandet. Men vi gör vårt bästa för en mysig jul.
  Här har vi också långledigt och det sk bli så skönt.
  Ha en riktigt fin jul!
  Kram Kajsa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *