Spabesökarens Tio Budord

Min vän Heidi som driver den fantastiska inspirationsmagasinet Spabanken har nu kommit ut med en ny bok som är ett måste för alla spafantaster, men kanske ännu mer för den som aldrig har varit på spa och ska göra sitt allra första besök eller för den som inte förstår sig på det där med spa alls(jag har några sådana i min närhet som jag ska sätta boken i handen på…).

Jag själv som ni vet älskar ju att gå på spa och tycker att det är det mest avkopplande som finns.

SPABESÖKARENS TIO BUDORD

I Spabesökarens 10 budord ställer hon sig på kundens sida och går igenom varje del av spabesöket, från planeringsstadiet till hur man förlänger den sköna effekten på hemmaplan

. Boken guidar till hur man får ut det mesta av sitt spabesök i allt från att känna sig bekväm i omklädningsrummet och duschen, till behandlingsrummet och de allmänna spaytorna.

Läsaren får hjälp med att identifiera och stå upp för sina egna behov, ge sig själv rätt förutsättningar, lösa situationer med blygsel och hälsoproblem men blir också påmind om att det är viktigt att vara sanningsenlig och respektfull mot andra – och varför.

Underbara bilderav serietecknaren Malin Svedjeholm och mycket humor i boken som inbjuder till många fniss och skratt med hög igenkänningsfaktor.

En perfekt present om ni ska ge bort en spavistelse till någon då är denna ett måste att lägga i paketet.

Boken hittar ni till bästa pris här för bara 129:-.

Gillar ni att gå på spa?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

7 Comments

 1. Ja, det gör jag men det blir i dagsläget på tok för sällan. Väntar fortfarande på att läsa in mitt presentkort på Ystad Saltsjöbad men avvaktar lite. Hoppas på att de kan öppna upp mer…

  Kram

 2. Visst är det skönt med Spa, låter som en kul bok att få eller ge bort.
  Ser fram emot vårt årliga spabesök på ”Ladies Spa” Sandvik Gård i närheten av Norrköping, vi ställde in besöket där i december då en av oss 4 blev sjuka, nu hoppas vi att vi står på benen i mars!
  Ha det gott!
  Kram

 3. Vilken charmig bok och säkert bra för vem vill göra bort sig på SPA. När jag fyller år i början av feb har jag bokat in mig på SPA och en rad behandlingar vilket ska bli så mysigt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *