Helgbrunch Och Godaste Semlan På Bröd Och Salt

Vilken härlig helg, massor av sol, trevligt sällskap och god mat, vad mer kan man behöva?

Lördagen började med en mysig fika med en vän på Bröd & Salt.

Vi valde varsin semla, en med kardemummabulle botten  och en med grädde, mandelmassa och nöthack, galet goda båda två och jag lovar att det var renslickade fat, om ni inte har ätit nån semla i år och bara ska äta en då är denna semla bästa valet.

Sen blev det promenad längs skeppsbrokajen innan det var dags för skaldjursbrunch på Mr French.

Stockholms bästa brunch om ni frågar mig, ostron, krabba, räkor, räktacos to die for, sallader, kött som smälter i munnen och en dessertbuffe som aldrig tar slut.

En bellini till det så var lördagen perfekt.

Men, men nu är det måndag igen, helgerna går alldeles för fort.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

6 Comments

  1. Jag kan bara instämma om att semlorna på Bröd & Salt är riktigt bra. Vilken mys och mumsig lördag du fick. Den blir jag avis på.
    Må så gott!!!

  2. Vilken härlig dag! Den brunchen var verkligen helt i min smak. Får bli en tur till huvudstaden inom kort…

    Kram

  3. Hej Diana! Det var länge sedan jag var ute på bloggpromenad och så hamnade jag här hos dig. Så MÅNGA mysiga och fina ställen du tipsar om. Blir sugen att åka upp till Stockholm som jag saknar. Ska skriva upp flera (nästan alla) av dina tips. Snart är pandemin över och då tar jag bilen upp till huvudstaden som jag älskar!

    KRAM Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *