Smårätter Med Guldkant

Finns det något godare än att beställa in massa smårätter och sen dela på, sitta länge och njuta av allt gott.

Jag älskar smårätter och skulle kunna leva på det och kan man sätta lite guldkant på dom ja då är det förstås ännu bättre.

Matfashionistan och mästerkocken Catarina König har kommit ut med sin 3:e kokbok – Smårätter Med Guldkant och jag bara älskar den vill laga varenda liten smårätt(och förstås äta dom).

Boken innehåller precis som det låter,……

massa Smårätter!
Men här hittar du även drinkar, dipper, röror, snacks & söta desserter.

Vad sägs om friterad hasselbackspotatis med löjrom, asiatisk råbiff på friterat rispapper med sojatapioca, löjromspizza, laxtartar med sojaemulsion, syrlig ceviche, gyozatacos med asiatisk skagenröra, spizy edamame, spicy cucumber, Gin Tonic’s x 3 , Gin & ginger sour,  jordgubbscheesecake, vispad hallonpannacotta, crème brûlée och massa andra härliga recept.

Boken kostar ca 219:- och är en investering och ett måste i köket om du frågar mig, du hittar den bland annat här.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

6 Comments

  1. Det låter verkligen som en trevlig bok. Men hälften av rätterna du skriver om vet jag inte ens vad det är eller hur man gör. Tur då det finns kokböcker som den här. 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *