För 20 År Sedan

För 20 år sedan föddes världens finaste lilla kille, han som gjorde att livet blev komplett , en kille som jag älskar mer än allt annat på jorden(och hans bröder förstås ), skulle kunna göra precis vad som helst för honom.

En varm solig augustidag en vecka senare än beräknat, där varje dag var som ett år bestämde han sig för att det var dags att kika ut, varför komma ut när man hade det så mysigt och tryggt där inne i mammas mysiga mage.

Han var så efterlängtad och jag trodde inte att det var sant att han var min(och min mans), jag ville vara med honom varje sekund och det vill jag fortfarande <3.

Han är så mysig att vara med och vi gillar båda samma saker som att resa, shoppa, god mat och champagne så det blir dyrt som ni förstår när vi reser….

Idag ska vi fira honom ordentligt förstås.

Stort grattis min fina son, jag älskar dig och önskar dig det bästa i hela världen.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

7 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *